Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

QLED QE55Q8DN - samovolné prepínanie vstupu po zapnutí na terestriálne vysielanie

(Téma vytvořeno: 14-05-2019 11:06 AM)
965 Zobrazení
style78
Apprentice
Možnosti

Pred pár dňami som kúpil TV Samsung QLED QE55Q8DNA a mám jeden problém.

Po zapnutí TV po dlhšom čase, sa TV naštartuje nie na poslednom pozeranom zdroji (v mojom prípade na HDMI1), ale vždy na DVB-T (terestriálne vysielanie).

Dokonca, keď spravím reštart TV, tak že dlhšie podržím tlačidlo vypnutia na diaľkovom (TV štartuje s logom Samsung QLED), tak síce TV nabehne na posledný zdroj signálu, teda HDMI1 v mojom prípade,

ale po pár sekundách sa sama prepne na TV (terestriál), viď video na linku:

https://photos.app.goo.gl/oEELA47yoQihMqkk7

Vyskúšal som rôzne vstupy (HDMI1,2,3,4) aj rôzne HDMI káble, ale výsledok je vždy rovnaký.

Tiež som skúsil vypnúť funkciu HDMI-CEC aj zapnúť funkciu štartovania poslednej aplikácie zo Smart Hub po zapnutí, ale nič nepomohlo. Firmware je aktuálny.

Môžete mi pomôcť?

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
JacobInDaHouse
Pathfinder
Možnosti

Tohle je problém, který se konal již nějakou dobu a v poslední aktualizaci se vyřešil. Máte opravdu tu nejnovější?

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
style78
Apprentice
Možnosti
Zrovna včera som prišiel domov a problém sa opravil.
Číslo firmware sa nezmenilo, ale všimol som si zmeny v menu (pribudol AirPlay), takže nejaká úprava prebehla a od včera je pokoj.
Tak som si vydýchol, lebo TV je super a nerád by som sa s ním lúčil, pre takú blbosť 😄

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
3 Odpovědi
Řešení
JacobInDaHouse
Pathfinder
Možnosti

Tohle je problém, který se konal již nějakou dobu a v poslední aktualizaci se vyřešil. Máte opravdu tu nejnovější?

0 Like
Řešení
style78
Apprentice
Možnosti
Zrovna včera som prišiel domov a problém sa opravil.
Číslo firmware sa nezmenilo, ale všimol som si zmeny v menu (pribudol AirPlay), takže nejaká úprava prebehla a od včera je pokoj.
Tak som si vydýchol, lebo TV je super a nerád by som sa s ním lúčil, pre takú blbosť 😄
0 Like
johnnyb1970
First Poster
Možnosti
Po auktualizacii mi to zacalo robit
0 Like