Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

QE65Q70RATXXH

(Téma vytvořeno: 11-11-2020 07:35 PM)
2566 Zobrazení
stano99
First Poster
Možnosti

Zdravím a zároveň aj prosím o radu.Mám problém s načítaním stránky TIPSSORT .sk.

Stále ju vypisuje "Vypršala platnosť stránky,stránka bude prenačítaná ".  Stretol sa niekto s takýmto problémom ?

Nakoľko teraz nemôžem sa prihlásiť cez TV  a sledovať live hokej na danej stránke.

Ďakujem za pomoc pri riešení problému.Žial nie som ani moc zdatný v IT .

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Sto61
Journeyman
Možnosti

Mám stejný problém v české verzi Tipsportu. Hokejové streamy mi šly a teď už nejdou.

Z podpory Samsung (TV UE55RU7472) mi napsali:

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @stano99 

Tento problém máte od začátku, nebo to začalo poslední dobou ? Můžete vyzkoušet udělat reset Smart Hubu

https://www.youtube.com/watch?v=KQwX-92LvrE&t=5s

Co se týká celkově webového prohlížeče v TV, je možné, že některé věci bohužel nebudou fungovat stejně jako na PC, protože prohlížeč nepracuje se všemi moduly jako např. Chrome. Také jsem u své TV zkoušel přihlásit k webové stránce Horizon Go, sice se přihlásím, ale videa nepřehraji.  Je třeba počítat s tím, že prohlížeč je tu zde zejména pro prohlížení jednoduchých webových stránek. 

fajnsnek2
stano99
First Poster
Možnosti

Nie .Žial nechal som otvorenu stranku s prihlasením sa do TIPSPORT .SK  a odvtedy  sa stále  nemôžem prihlásť na danú stranku. Na ostané stránky sa môžem prihlásť bez problémov.Už som skúšal všetko resetovať ,ale vôbec to nepomáha.

0 Like
Jirka_10
First Poster
Možnosti

Stejný problém na stránce TIPSPORT.CZ ,zkoušeno na třech různých tv SAMSUNG (stáří 1 až 3 roky),odhadem před měsícem vše fungovalo

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

A napadlo Vás, že problém může být na straně Tipsprortu a jejich optimalizace stránek  ? Zrovna u téhle společnosti lze očekávat, že optimalizace pro TV nebude jejich priorita.

fajnsnek2
0 Like
Jirka_10
First Poster
Možnosti

Napadlo ale spíš mne překvapilo že to víc jak 2roky fungovalo bez problému a asi před měsícem to přestalo

0 Like
Řešení
Sto61
Journeyman
Možnosti

Mám stejný problém v české verzi Tipsportu. Hokejové streamy mi šly a teď už nejdou.

Z podpory Samsung (TV UE55RU7472) mi napsali:

0 Like