o 11-11-2020 07:35 PM
Zdravím a zároveň aj prosím o radu.Mám problém s načítaním stránky TIPSSORT .sk.
Stále ju vypisuje "Vypršala platnosť stránky,stránka bude prenačítaná ". Stretol sa niekto s takýmto problémom ?
Nakoľko teraz nemôžem sa prihlásiť cez TV a sledovať live hokej na danej stránke.
Ďakujem za pomoc pri riešení problému.Žial nie som ani moc zdatný v IT .
Vyřešeno! Přejít na řešení
05-12-2020 07:09 AM - upraveno 05-12-2020 07:10 AM
Mám stejný problém v české verzi Tipsportu. Hokejové streamy mi šly a teď už nejdou.
Z podpory Samsung (TV UE55RU7472) mi napsali:
Omlouvám se, ovšem Internet v televizoru nelze brát jako náhradu za plnohodnotný počítačový internetový prohlížeč, prohlížeč v tomto televizoru slouží především k prohlížení statického obsahu stránek.
Přehrávání video obsahu v internetovém prohlížeči na tomto televizoru nemusí fungovat korektně.
Navíc záleží na kompatibilitě webové stránky s tímto prohlížečem (kupříkladu web Seznam.cz již kompatibilní není). Doporučuji vyzkoušet, zda prohlížeč zobrazí obecné webové stránky, jako kupříkladu Google a pokud ano tak se jedná o výše zmíněnou nekompatibilitu, kterou z naší strany nemůžeme ovlivnit (záleží na vývojáři webu).
Jiné samostatné prohlížeče není možné do našich TV nahrát.
Napsal jsem i do Tipsportu a odpověď je zde:
naše stránky jsou podporované pro počítače a mobilní zařízení. Na TV Vám to tedy již může, ale nemusí. Jediná možnost je zkusit nainstalovat jiný prohlížeč, případně TV propojit kabelem s počítačem.
o 11-11-2020 10:16 PM
Hezký večer @stano99
Tento problém máte od začátku, nebo to začalo poslední dobou ? Můžete vyzkoušet udělat reset Smart Hubu
https://www.youtube.com/watch?v=KQwX-92LvrE&t=5s
Co se týká celkově webového prohlížeče v TV, je možné, že některé věci bohužel nebudou fungovat stejně jako na PC, protože prohlížeč nepracuje se všemi moduly jako např. Chrome. Také jsem u své TV zkoušel přihlásit k webové stránce Horizon Go, sice se přihlásím, ale videa nepřehraji. Je třeba počítat s tím, že prohlížeč je tu zde zejména pro prohlížení jednoduchých webových stránek.
o 15-11-2020 08:55 PM
Nie .Žial nechal som otvorenu stranku s prihlasením sa do TIPSPORT .SK a odvtedy sa stále nemôžem prihlásť na danú stranku. Na ostané stránky sa môžem prihlásť bez problémov.Už som skúšal všetko resetovať ,ale vôbec to nepomáha.
o 15-11-2020 09:40 PM
Stejný problém na stránce TIPSPORT.CZ ,zkoušeno na třech různých tv SAMSUNG (stáří 1 až 3 roky),odhadem před měsícem vše fungovalo
o 16-11-2020 12:20 AM
o 17-11-2020 08:28 PM
Napadlo ale spíš mne překvapilo že to víc jak 2roky fungovalo bez problému a asi před měsícem to přestalo
05-12-2020 07:09 AM - upraveno 05-12-2020 07:10 AM
Mám stejný problém v české verzi Tipsportu. Hokejové streamy mi šly a teď už nejdou.
Z podpory Samsung (TV UE55RU7472) mi napsali:
Omlouvám se, ovšem Internet v televizoru nelze brát jako náhradu za plnohodnotný počítačový internetový prohlížeč, prohlížeč v tomto televizoru slouží především k prohlížení statického obsahu stránek.
Přehrávání video obsahu v internetovém prohlížeči na tomto televizoru nemusí fungovat korektně.
Navíc záleží na kompatibilitě webové stránky s tímto prohlížečem (kupříkladu web Seznam.cz již kompatibilní není). Doporučuji vyzkoušet, zda prohlížeč zobrazí obecné webové stránky, jako kupříkladu Google a pokud ano tak se jedná o výše zmíněnou nekompatibilitu, kterou z naší strany nemůžeme ovlivnit (záleží na vývojáři webu).
Jiné samostatné prohlížeče není možné do našich TV nahrát.
Napsal jsem i do Tipsportu a odpověď je zde:
naše stránky jsou podporované pro počítače a mobilní zařízení. Na TV Vám to tedy již může, ale nemusí. Jediná možnost je zkusit nainstalovat jiný prohlížeč, případně TV propojit kabelem s počítačem.