o 06-07-2020 08:39 PM
Dobrý den, mám problém se svou TV. Mám k TV připojený soundbar Yamaha YAS 107 a android box Mecool M8S Pro L - (CE,Kodi), ovládám vše DO, skrze kabel HDMI. Včera jsem si všiml,že při opouštění Kodi tlačítkem zpět na DO se v levé horní části obrazovky objevila modrá tabulka s různými nastaveními, zkoušel jsem se jí zbavit,nešlo to , akorát jsem si všiml že TV změnila režim obrazu z film na standart, ale jinak DO nereagovalo, jen tlačítko power, čímž se TV vypnula. Po následném zapnutí, kdy jsem chtěl režim obrazu vrátit ze standart na film , jsem si všiml,že v nabídce menu úplně chybí možnost Vysílání, lépe řečeno není dostupná, taktéž na kartě Obecné není dostupná možnost obnovit, na kartě Podpora není dostupné Vyžádat podporu a Vzdálená správa. TV zatím nějak funguje, mám naladěn Skylink a DVB-T/T2. Zkoušel jsem TV úplně vypnout od el. na cca 40 min, po naběhnutí je stav stejný, vše jsem od TV odpojil . Obávám se zda není poškozen FW, nemohu totiž ani TV obnovit do původního stavu když funkce není dostupná, to stejné o ladění nových programů...funkce není dostupná. V TV je poslední aktualizace .ale po opětovném zapnutí stejný problém. Prosím o radu
o 07-07-2020 03:28 PM
Dobrý den @hooozby
Děkujeme za Váš dotaz. Můžete vyzkoušet zda se povede reset smart hubu ? Jdete do Nastavení -> Podpora -> automatická diagnostika a Obnovit Smart hub. Pokud ani toto neprojde, obávám se, že bude nutná návštěva servisního technika.
Připojení televizoru k internetu je funkční ?
o 07-07-2020 04:05 PM
Dobrý den,Smartahub vyzkouším , TV je připojena kabelem k internetu, Skylink live,YouTube fungují
TV má OneConnectBox, předpokládám že do servisu nebude (kdyby náhodou) muset komplet, ale třeba se pletu, děkuji za odpověď
o 07-07-2020 07:57 PM