dátum: 01-11-2020 03:20 PM
Jó napot!
Érdeklődni szeretnék, tudna-e segíteni valaki abban, hogy az alábbi modellek között mi a különbség?
Sajnos, hiába böngészem a netet, nem igazán találok rá "értelmes" magyarázatot.
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdvözlet!
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
02-11-2020 09:44 PM – szerkesztés: 02-11-2020 09:45 PM
dátum: 03-11-2020 11:22 AM
Szia,
Általában kis színeltérések szoktak lenni. Fekete vagy szürke stb...
Esetleg a TV készülékben lévő tuner térhet még el. Érdemes ezt is ellenőrizni amennyiben számít a TV készülékben lévő tuner. Ezt egyszerűen a TV készülék utolsó karaktereiből is meg tudod tenni.
Ehhez csatoltam egy kis segítséget:
Készülék teljes modellkódjának hátulról a 4. karaktere adja meg a tuner kódot.
A Te esetedben: pl QE43Q60TAUXXH
Ez a készülék "U" tuneres, ami T2/C/S2-őt jelent.
Mostanában használatban volt még ha jól emlékszem a T (dual tuneres), és a K (sima sat nélküli) turnerrel szerelt készülékek. (vásárlás előtt azért ellenőrizd kérlek, mert lehet már rosszul emlékszem rég nézegettem ezeket)
De ha rákeresel a samsung.com/hu honlapon akkor a pontos készülékben lévő tunerek fel vannak ott is tüntetve.
Erre figyelnék még oda vásárláskor.
02-11-2020 09:44 PM – szerkesztés: 02-11-2020 09:45 PM
dátum: 03-11-2020 11:22 AM
Szia,
Általában kis színeltérések szoktak lenni. Fekete vagy szürke stb...
Esetleg a TV készülékben lévő tuner térhet még el. Érdemes ezt is ellenőrizni amennyiben számít a TV készülékben lévő tuner. Ezt egyszerűen a TV készülék utolsó karaktereiből is meg tudod tenni.
Ehhez csatoltam egy kis segítséget:
Készülék teljes modellkódjának hátulról a 4. karaktere adja meg a tuner kódot.
A Te esetedben: pl QE43Q60TAUXXH
Ez a készülék "U" tuneres, ami T2/C/S2-őt jelent.
Mostanában használatban volt még ha jól emlékszem a T (dual tuneres), és a K (sima sat nélküli) turnerrel szerelt készülékek. (vásárlás előtt azért ellenőrizd kérlek, mert lehet már rosszul emlékszem rég nézegettem ezeket)
De ha rákeresel a samsung.com/hu honlapon akkor a pontos készülékben lévő tunerek fel vannak ott is tüntetve.
Erre figyelnék még oda vásárláskor.
dátum: 04-11-2020 09:00 PM
Jó napot!
Köszönöm szépen a hasznos információkat!
Üdvözlet!