Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Pruh na obrazovce

(Téma vytvořeno: 25-03-2021 09:58 AM)
33632 Zobrazení
Peprev
Student
Možnosti
Dobrý den,měl bych jeden dotaz, na televizoru Samsung UE49NU7372 se vlevo objevil tmavý vertikální pruh viz foto.
Prosím o info, jestli se to dá opravit nebo ne.
Televize je stará 2,5 roku po záruce.

Děkuji mocIMG_0892.jpgIMG_0893.jpg

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Rozhodne bych sel oficialni cestou v pripade opravy. I vzledem k tomu ze jde o zahnuty panel. Uvidite co vam reknou.

Bohuzel nekdy veci vydrzi nekonecne dlouho a nekdy mene.. Osobne moji rodice maji 3 televize samsung co funguji uz 10 let... Ja mam ted novou pres rok a zatim vse bez problemu. Bohuzel jsou to jen veci.

Pevne verim, ze to bude banalita, pripadne stastnou ruku pri vyberu. Radi poradime.

Pokavad vam nejaka z odpovedi pomohla. Budu rad kdyz ji oznacite jako reseni.

S pozdravem

SobicekCze

ds.png

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
24 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, nejsem si jistý, zda by se oprava vůbec vyplatila vzhledem k ceně nové TV. Doporučuji zavolat na infolinku samsungu a popsat závadu či jim fotky zaslat a zeptat se na případnou cenu opravy a podle toho se rozhodnout.

0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

z fotografii to vypada jako vada led podsviceni. 

Oprava by tedy nebusela byt nakladna (pokavad neni vadny samotny panel)

Souhlasim vsak s uzivatelem mpotas. Vzhledem k cenam Crystal UHD televizi ve vasi uhlopricce bych asi nejspise take volil novy model.

V kazdem pripade doporucim se obratit primo na servisni stredisko, aby vam sdelili pribliznou cenu. 

Pote uz je to na Vas

S pozdravem

SobicekCze

https://www.samsung.com/cz/support/service-center/

ds.png

0 Like
Kosák
Pathfinder
Možnosti
Nebo pokud znáte nějakého šikovného bastlíře, zeptejte se ho jestli by to nezvládl. Nové pásky pro podsvícení, pro tuhle TV, stojí na Aliexpressu kolem 500,-.
0 Like
Peprev
Student
Možnosti

Poslal jsem dotaz na samsung servis, pak uvidíme, ale vaše odpověď mi vrátila dobu o 45let, to slovo bastlíř, v tý době se scháněla pod pultem vysokonapěťová PL500 a každá televize po 15letech ještě rozebrala a matně si ještě vzpomínám že se  napětí žhavení obrazovky zvedlo a podobné pokusy....... asi už začínám senilnět.

Děkuji

Stejně mi přijde 2,5 roku u Samsungu málo

Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Rozhodne bych sel oficialni cestou v pripade opravy. I vzledem k tomu ze jde o zahnuty panel. Uvidite co vam reknou.

Bohuzel nekdy veci vydrzi nekonecne dlouho a nekdy mene.. Osobne moji rodice maji 3 televize samsung co funguji uz 10 let... Ja mam ted novou pres rok a zatim vse bez problemu. Bohuzel jsou to jen veci.

Pevne verim, ze to bude banalita, pripadne stastnou ruku pri vyberu. Radi poradime.

Pokavad vam nejaka z odpovedi pomohla. Budu rad kdyz ji oznacite jako reseni.

S pozdravem

SobicekCze

ds.png

0 Like
Benny SFU
Student
Možnosti

Zdravím, můžu se zeptat jak to dopadlo? O víkendu se mi totiž stalo něco podobného.... 

inbound2557350020787538426.jpg

0 Like
Leb1
Apprentice
Možnosti

Docela mě taky zajima jak vám to dopadlo u Samsungu, mám úplně stejný problém ,jen ten pruh je na pravé půlce . Stejná doba provozu (2,4roku), úhlopříčkaQ65 .všichni mě odrazovali od opravy.

0 Like
Leb1
Apprentice
Možnosti

Nebudou se Svámi vůbec bavit , protože taky potřebují peníze.jedině tv zabalit a poslat k nim do servisu a zariskoval.

0 Like
Benny SFU
Student
Možnosti

Dopadlo to tak že mi řekli že oprava bude stát cca 10tis

A to jen po telefonu, a poslány fotky na e-mail opravny...  Takže televize KO a šla do šrotu... 

Koupena nová TV  LG Nanocell...