o 05-09-2018 08:48 PM - naposledy upraveno dne 04-04-2019 03:22 PM (kým) vvllaaddaa
Ahoj. Mám TV Samssung UE55D7000 a ze dne na den přestala fungovat. Vypnul jsem jí ze sítě, odpojil veškeré kabely k perifériím, nechal cca půl hodiny vypnutou a po připojení zpět do sítě se v pravidelných cyklech (cca 3 vteřiny) zapne, proklikne logo SAMSUNG a zase se vypne a zapne a vypne .............. a pořád dokola...... Z televize se při vypnutí a zapnutí ozývá zvuk, jakoby spínalo mechanické relé. Servis diagnostikoval závadu jako "závadu na základní desce" s tím, že se již tato základní deska nedá objednat, není na skladě. To docela po 6 letech od koupě TV za cca 50 000 Kč naštve. Má někdo zkušenost s touto závadou, nebo neví někdo, kde se dá sehnat základní deska BN94-04420T nebo BN94-04420F? Jsou to totiž desky pro UK ne pro českou distribuci a servis tvrdí, že "české" základní desky nejsou s těmi pro UK kompatibilní. Děkuji za odpovědi.
o 06-09-2018 07:51 AM
Zkusil bych UK ebay, je jich tam vícero. Rzobijí si displej a prodávají pak jen desku, než tv vyhodí. Nakupování na ebay už dnes je naprosto běžné a nic tam nehrozí, jestli jde o feedback. Z amerického ne, tam jsou občas problémy s dodáním, ale z UK klidně týden- 14 dní a poštovné 350.
mainbaord 2 - 4 dostupné
o 05-11-2023 11:10 PM
Přesně totožný problém momentálně mám s televizorem Samsung QE55Q60R. Podařilo se Vám to nějak vyřešit nebo jste musel zakoupit nový televizor?