Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Okos tv internet, alkalmazás probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 12-03-2020 06:40 PM)
2306 Megtekintések
lotti2029
Student
Beállítások

Sziasztok!

UE0ES6100 típus, hiába írja, hogy van internetelérés, sikeres a csatlakozás, nem tölt be egyetlen alkalmazás sem, sem a browser, semmi. Az itt olvasattakon felbuzdulva megcsináltam a visszaállítást, majd a Smart Hub visszaállítást is, de nem lett jó. Így most már nincsenek rajta appok sem, viszont ha megpróbálom megnyitni, a mellékelt fotón lévő hibakódot adja. Kérlek segítsetek! Előre is köszi. IMG_20200312_182246.jpg

0 tetszik
3 Válaszok
MKitty
Pathfinder
Beállítások
Szia,

Javasolt lenne ebben az esetben első körben szoftvert frissíteni a készüléken, a legújjabb szoftwert a Samsung hivatalos weboldalán találod a készülék pontos modellkódját beírva.
Javasolt lenne kábeles úton is tesztelni az internet műküdését valamint más internet hálózatra is csatlakozni (esetleg a megosztott mobilinternet hálózatra)
Amennyiben UPC a szolgáltatód, egyeztess velük, hogy az internet protokol bíztosan IPV4 legyen.

üdv.
Kitty
lotti2029
Student
Beállítások

Szia!

Köszönöm a gyors választ :smiling-face: Azt kihagytam, hogy a többi javaslatot olvasva megnéztem a szoftverfrissítés állapotát is, de elvileg nem érhető el újabb, frissítve van. A szolgáltató nem UPC, hanem helyi kábelszolgáltató. Abban az esetben is lehetséges hasonló probléma? 

0 tetszik
MKitty
Pathfinder
Beállítások
Kizárólag a UPC szolgáltatónál áll fent ez az internet protokollos probléma.

Javaslom, hogy akkor próbálj meg más internet hálózatra is csatlakozni. Éz a vezetékes csatlakozást is kipróbálni.

Amennyiben a készülék sem kábeles sem wi-fi-s úton nem csatlakozik az internetre sem egy megosztott másik internethálózatra akkor a továbbiakban a márkaszervíz tud segítséget nyujtani a készülék javításában.

Bízom benne, hogy mihamarabb sikerül megszüntetni a jelenséget!

üdv.
Kitty
0 tetszik