Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Obraz

(Téma vytvořeno: 13-03-2022 11:38 PM)
244 Zobrazení
Bobo71
First Poster
Možnosti

Chcem sa spýtať či sa niekto nestretol z takými tienami na obrazovke alebo duchmi aké mam pri niektorých scénach hlavne tmavších. Najlepšie je to vidieť na logu premiersport (Magio) a je jedno či cez iptv alebo cez app v TV. Všimol som si to aj pri Netflixe  pri tmavých scénach . Nemám zapnuté žiadne dopcitavania a pod. Môže to byt chyba obrazovky? Alebo mam niečo zle nastavené ?Test obrazovky je bez chyby aj video. Je to model QE65Q95T čo som si všimol u známeho tak ten ma síce iný model ale ten obraz okolo loga premiersport ma luxusne čisté9D33D738-3732-45FB-BB99-7BA0A3F0B192.jpeg

0 Like
3 Odpovědi
H6R8L96YD
Explorer
Možnosti
Volá sa to screen burn in. Keď necháte stály obrázok na obrazovke, ten obrázok sa tam burn in. Dá sa opraviť tým, že si dáte vymeniť obrazovku televízora (nie celú televíziu).
0 Like
Bobo71
First Poster
Možnosti

Lenže ono to nie je pri stálom obrázku ale všimnete si to aj normalne pri pozeraní TV. Objavil som to aj na pri odhlasovaní HBO max. TV ma cca 3 mesiace tak neviem či volat technika aby ma nevysmiali že to je normalne.Prikladám ďalší screen

27501CFC-9607-4E61-8B0D-803BFA5E4A0E.jpeg

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Ak sa Vam nezda kvalita obrazu (z popisu a tych fotiek neviem urcit presne v com je problem) skusil by som:
- prekontrolovat zapojenie televizora
- potom picture mode reset
https://publish.samsungsimulator.com/simulator/f26556c6-853a-4e08-ad29-183c7e8fb492/#!topic/picture_...
- ak nepomoze tak reset do vyrobnych nastaveni
- ak nedojde k zlepseniu tak by som volal technika

0 Like