Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nelze se připojit k TV

(Téma vytvořeno: 25-11-2023 10:27 PM)
1301 Zobrazení
Diamond_
Apprentice
Možnosti

Zdravím, mám Samsung TV a po novým asus routeru se nelze bezdrátově připojit pouze k TV je něco co jsem měl ještě povolit v routeru. a důvod proč to nejde. děkuji.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Diamond_
Apprentice
Možnosti

Zdravím, problem byl vyřešen, kvůli kanálu v routeru který jsem měl nastavit správně. nejspiš proto televizi to nepodporovalo.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
7 Odpovědi
Trawen
Pioneer
Možnosti
Zdravím, budeme zde nejspíš potřebovat trochu detailnější popis. Vidíte vaši bezdrátovou síť ve vyhledávání sítí v televizi? Jestli ano a pokusíte se připojit, jakou hlášku televize zobrazí? Setkal jsem se s podobným problémem, byla to chyba routeru, která se později opravila aktualizací. Každopádně tehdy jsem to řešil tak, že by televize měla nabízet něco jako Připojit se ke skryté síti, či Zadat síť ručně. Tam poté jen vypíšete název bezdrátové sítě a heslo ručně (pozor na malá a velká pismena).
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Diamond_

Jak již uvedl kolega byko by dobré doplnit detailnější info - vidíte na televizi Access point a nelze se připojit nebo není ani vidět? Napadá mě zda Váš novy router není nastaven na síť 5GHz, protože některé televize tuto frekvenci nepodporují a zvládají jen sítě 2.4GHz

fajnsnek2
0 Like
Diamond_
Apprentice
Možnosti

Tak zkoušel jsem obě verze sítě a je to stejné a radši jsem to odfotil. stále se mi zobrazuje tohle.20231126_223645.jpg

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tohle vypadá už na problém TV->Router.  Napadá mě, nemáte zapnuto v routeru filtrování MAC adres nebo přihlášení pouze přes tlačítko WPS? Dost často to bývá v routerech nastaveno a může to blokovat připojení

fajnsnek2
0 Like
Diamond_
Apprentice
Možnosti

Pouze heslem a MAC adres mám vypnuto

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pokud Vám připojení jiných zařízení k routeru funguje korektně, zlusil bych vymazat nastavení Smart Hubu a pak následný pokus o znovu připojení TV.

https://www.samsung.com/cz/support/tv-audio-video/reset-smart-hub-do-vychoziho-nastaveni/

Pokud to nadále nepůjde, tak je to neco v Nastavení routeru, ale to se natězko velmi špatně diagnostikuje.. 

fajnsnek2
0 Like
Řešení
Diamond_
Apprentice
Možnosti

Zdravím, problem byl vyřešen, kvůli kanálu v routeru který jsem měl nastavit správně. nejspiš proto televizi to nepodporovalo.

0 Like