Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunkčnost aplikace HBOGO

(Téma vytvořeno: 27-10-2020 01:20 PM)
3103 Zobrazení
stefan65
First Poster
Možnosti

U TV Samsung UE40ES5500W mi nejde aktivovat aplikace HBOGO. Po spuštění aplikace se zasekne při lokaci země  ČR. Občas se mi objeví aktivace, ale v polštině nebo angličtině. Po zadání kódu na počítači ale k aktivaci samozřejmě nedojde. Internet je s TV propojen kabelem pro lepší kvalitu. Přes Wifi se to sekalo. Aplikace mi za stejných podmínek fungovala min. dva roky. Asi před dvěma měsíci fungovala jen v dopoledních hodinách. Dokonce minulý pátek a sobotu po celý den, ale pak již zase ne a to již ani dopoledne. Řeším to mimo jiné se společnostmi HBOGO a UPC od které mám kabelovku, ale bez kladné odezvy. Nevědí si s tím asi rady a nejsou schopny to přiznat. Na PC a v MT to funguje. Vejběra 

0 Like
8 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @stefan65 

Máte televizor kupovaný z české distribuce, případně kde byl zakoupen ? Není dostupná nějaká aktualizace aplikace Galaxy Apps ?

fajnsnek2
Jirik
Journeyman
Možnosti
Dobrý den stefan65 ,
zkuste aplikaci odinstalovat a poté znovu nainstalovat.
alenaz
First Poster
Možnosti

mam stejny problem, toto nepomaha

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@alenaz  Vyzkoušejte reser Smart Hubu:

https://youtu.be/KQwX-92LvrE

fajnsnek2
0 Like
Alby21
First Poster
Možnosti

Dobrý den, ještě včera mi v TV  UE40ES6100 šla aplikace HBO GO a dnes už není ani v samsung apps. Nevíte,  kde je problém? Aplikace jako by se smazala a není v nabídce. Díky 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Alby21 

Je možné, že podpora aplikace byla ukončena ze strany vývojáře - společnosti, vzhledem ke stáří televizoru. 

fajnsnek2
0 Like
stefan65
First Poster
Možnosti

Nefunkčnost HBO GO jsem musel vyřešit zakoupením nového TV, neboť TV Samsung a zřejmě i další značky, vyrobené do r. 2012, již nepodporují tuto aplikaci. Nyní mi to již funguje, ale zase nemohu TV propojit kabelem s internetem, pouze přes router. Přitom TV Samsung UE 50TU7172 tuto možnost nabízí ! Provedl jsem výmenu TV u prodejce, ale i nová má stejný problém ?! Stefan65

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @stefan65 

Ano tento problém jsme spolu už řešili v patřičném vlákně. Vzdáleně už Vám nic jiného poradit nemůžeme, už to bude pouze na návštěvu technika. Nebo pokud byla TV zakoupena přes eshop, vrátit do 14 dní a zkusit jiný model. Vrátit ji nemůžete?

fajnsnek2
0 Like