Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunkčné hdmi 3 ARC Samsung QE65QN85B

(Téma vytvořeno: 05-10-2022 05:23 AM)
400 Zobrazení
stevos
Apprentice
Možnosti
Dobrý deň.Zakupil som si televízor Samsung QE65QN85B a som ho pripojil kvalitným hdmi káblom ku Receiveru Marantz st5012 Na porty ARC.Na televizore mi nechcelo spoznať že je pripojené arc,vždy vyhadzovalo chybu že nevie spoznať ARC. Tak som vyskúšal že či není chyba v Receiveru a to ze som pripojil ku staršiemu tv tam to išlo.Zavolal som na technickú podporu,napojili sa na diaľku ku televízoru resetovali hdmi porty,potom ako som pripojil receiver ku tv,na receiveri nefunguje arc port len televízor dáva signál že ma vypnúť receiver.Tak len mi vypína receiver ako pripojím ku arc a po novom už televízor mi musel odpáliť port lebo som vyskúšal na starom tv a do teraz išlo pekne a od vtedy co pripojil ku Samsung tv nejde signál na arc porte.
0 Like
4 Odpovědi
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Pekné ráno @stevos ,

pokiaľ by ste mal k dispozícií pre overenie iný kábel, odporučila by som ho overiť. Rovnako overte dostupnú aktualizáciu firmware. Podľa stránok je aktuálna verzia 1304.1, pokiaľ ju s vami neoverili online.

https://www.samsung.com/cz/support/model/QE55QN85BATXXH/

Zas je zvláštne, že na inej TV bezproblémov funguje. Túto situáciu bohužiaľ nadiaľku s vami neoveríme a nevyriešime, v tejto súvislosti by som znova využila službu Remote control s online podporou, neváhajte ich skontaktovať na bezplatnom telefónnom čísle 0800 726 786 alebo si službu objednajte priamo z TV. Pevne veríme, že sa podarí situáciu vyriešiť k vašej spokojnosti.

Pekný deň, AndyTa

0 Like
stevos
Apprentice
Možnosti
Od vtedy co som pripojil ku Samsung tv mi nefunguje na receiveri hdmi vstup 1 arc,ako by ho odpalilo. Do vtedy išlo v pohode.
0 Like
stevos
Apprentice
Možnosti
Neberte to v zlom ale mam na to veľké nervy preto ze človek kúpi televízor za 1300 eur a operátor mi povedal ze sa už stretol s takým problémom,potom mi televízor odpáli vstup hdmi 1 arc na receiveru co nestojí malo peňazí počítajme okolo 800 eur,to teraz kvôli vadnemu televízoru mam kupovať nový receiver?Pocitajme okolo 1000 eur?
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

To mi je naozaj ľúto @stevos, bola by to veľká škoda zničiť takto zariadenie, záleží na veľa faktoroch, z našej strany nedokážeme preveriť kompatiblitu ani kvalitu a prevedený postup prepojenia. Skúste sa obrátiť na servis, informovať sa o možnom postupe.... Držíme palce 🍀 AndyTa

0 Like