o 26-03-2018 11:55 AM - naposledy upraveno dne 04-04-2019 03:31 PM (kým) vvllaaddaa
Mám problém s nahráváním pořadů na externí HDD u TV UE65MU6402. Pokud je TV zapnutá, vše je OK (nahrávání i timeshift). Jestliže si naprogramuju nahrávání a vypnu TV, pořad se nenahraje. Na starší TV UE46ES6900S bylo vše v pořádku. FW je poslední verze 1201.0
o 27-03-2018 01:30 PM
Zavolej si na servis, mně to taky nešlo, zkoušel jsem všechny možné resety a tovární nastavení a furt nic. Pak jsem se dočetl, že to řeší i v zahraničí, kde to vyžadovalo nějaký reset v servisním menu, ke kterému májí přístup jen na servisu. Ptali se na model TV a verzi firmware, jen pro info. JV
o 28-03-2018 04:51 AM
Mám ten samý problém u UE55MU7002. Přijel servis k tobě a nebo to budu muset vozit někam sám?
o 28-03-2018 07:21 PM
Včera jsem volal na servis a poradili mi zresetovat TV do továrního nastavení a před vypnutím přepnout na kanál, který se bude nahrávat.
Mezitím jsem našel na webu https://www.cnet.com/forums/discussions/samsung-smart-tv-and-recording-problem/ návod na nastavení TV v případě tohoto problému, takže TV jsem zatím neresetoval na nastavil jsem v menu:
Vysílání -> Nastavení automatického ladění -> Automatické ladění v pohotovostním režimu VYP (tím zmizelo i to nastavení času které je v dalším bodu)
Z dalších voleb, které ale nemusí mít vliv:
Vysílání -> Použít zámek kanálů VYP
Obecné -> Eko řešení -> Režim úspory energie VYP
Obecné -> Eko řešení -> Automatické vypnutí VYP
Pro jistotu jsem před vypnutím nastavil i nahrávaný kanál a nechal to přes noc něco nahrávat. Zatím OK. Dneska ještě nastavím před vypnutím jiný kanál než se bude nahrávat a otestuju. Je dobré to testovat s delším časovém intervalem než 2 hod. od vypnutí (někde psali, že do 2 hod. to běžně funguje).
Nahrávám ze satelitní TV Skylink.
o 29-03-2018 04:18 PM
Nene Jiří,nikam jsem nic nevozil, normálně se mi napojil do televize z jejich střediska přes internet.Zřejmě něco jako vzdálená správa na pc.
o 01-04-2018 08:28 AM
Takže u mě vyřešeno. Pomohlo televizi obnovit do továrního nastavení a znovu naladit a nastavit. Zkusil jsem 2x v noci nahrávat z několika stanic a vše proběhlo korektně.
o 05-04-2018 04:19 PM
Zdravím @Kokos,
jsem rád, že se ti úspěšně podařilo nahrávání pořadů vyřešit a zároveň si velmi cením tvé snahy, poskytnout dalším členům komunity tenhle podrobný návod :robothappy: Skvělá práce!
Doufám, že jsi nyní s televizorem spokojen a kdyby cokoliv, klidně opět napiš a spolu s ostatnímy členy komunity se budeme snažit poradit zase my tobě:robotwink: