Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

M9500 UHD Player filmek felirat szinei.

(Témakör létrehozásának dátuma: 22-04-2018 08:22 AM)
538 Megtekintések
mark76
First Poster
Beállítások

Helo!

Van egy M9500 UHD Bluray lejátszóm.Az a gondom vele hogy az Mkv kiterjesztésű HDR-es 4K filmek feliratai fekete szinüek és nem lehet állitani felirat szinét.De egy sima Mkv filmnek ami nem HDR-es annak viszont fehér a felirata.

Ezzel az a gondom hogy amikor néznék egy 4K HDR-es Atmosos filmet (ezek inkább Angol anyanyelvüek és nem tudok angolul) akkor nem tudom elolvasni a feliratott mert nem lehet látni az alul felül fekete mezőbe lévő feliratokat.Érdeklődnék hogy erre lesz e frissités vagy kinek kell ezzel kapcsoltba írni.Mert elég idegesitő hogy itt egy nagyon jó kis lejátszó és nem lehet látni egy HDR-es Atmosos film feliratait.

Válaszokat előre is köszönöm.

0 tetszik
4 Válaszok
TiborL
Helping Hand
Beállítások

Szia!

A jelenséggel kapcsolatos észrevételed továbbítani fogjuk az ezzel foglalkozó csoportnak és jelentkezünk amint további válaszokkal rendelkezünk!

Szíves türelmeteket köszönjük.

Üdv!

0 tetszik
TiborL
Helping Hand
Beállítások

Szia!

Köszönjük a türelmed.

Technikus munkatársaink javaslatára az alábbi információkat szükséges szem előtt tartani:

Első sorban ellenőrizd a Kisegítő lehetőségeken belül, hogy nincs véletlenül bekapcsolva a Nagy Kontraszt.  Beégetett felirat esetében semmilyen módosítást nem lehet elvégezni (nemcsak a BD-lejátszón, hanem PC-n sem), ha ilyen feliratról van szó, akkor ennek a működésen változtatni nem lehet.

Külső vagy belső felirat esetén a lejátszón csak a felirat nyelvét lehet módosítani, illetve az alábbi linkre kattintva a használati útmutató 58-ik doldalán megtekintheted, hogy milyen külső és belső feliratok támogatottak, ezeket a formátumokat javasolt használni:

http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201801/20180116115013212/UBD-M9500_HUN_FULL_180111.pdf

Abban az esetben ha a BlueRay lejátszót egy Samsung okos tévékészülékkel használod, egy technikus munkatársunk rátud csatlakozni a készülékre internetek keresztül és lehetősége lenne átvizsgálni a tapasztalt jelenséget.  Amennyiben ez kivitelezhető, kérjük jelezd igényed a 06-80-726-7864 díjmentes ügyfélszolgálati telefonszámunkon.

Üdv!

mark76
First Poster
Beállítások
Szia!

Köszönöm a választ de a nagy kontraszt az nincs bekapcsolva. A felíratott normálisan lejátsza tudom változtatni a nyelvet is minden rendbe működik csak a színe lesz fekete, mikor viszont PC-én játszom le a filmet akkor normális fehér felirat van.De van egy Panasonic DMP UB900 UHD lejátszom is az is fehéren adja a feliratott.Nem értem ez miért változtatt a felirat szinén.Szerintem a HDR kavar be mert ami nem HDR-es film akkor ott fehér a felirat. Erre lehet e szó majd frissítésre, eddig ez a kedvenc lejátszóm de ezt jó lenne javítani ha lehet. A lejátszó egy Panasonic okos tvre van kötve van egy Samsung okos tv de az meg nem 4k-ás.Nem tudom hogy igy működik e az átvizsgálás.

Válaszodat előre is köszönöm 

Tisztelettel Farkas László 
0 tetszik
TiborL
Helping Hand
Beállítások

Szia László!

Természetesen nem jelent gondot ha a Samsung TV nem 4K funkciós, technikusunk így is elvégezheti a rácsatlakozást és szívesen átvizsgálja a jelenséget.

A megadott, 06-80-726-7864 díjmentes ügyfélszolgálati telefonszámon jelezheted igényed.

Üdv!

0 tetszik