o 29-01-2021 09:42 PM
Nedávno jsem zjistil při světlém záběru např. sníh a pod. pravidelné kroužky po celé obrazovce. Odhaduji 8 vodorovných řad a asi 15 svislých sloupců - pravidelný rastr. Odpojil jsem připojené DVD a USB, provedl test obrazu a tovární nastavení. Vše bez úspěchu. Televizor mám 3 a 3/4 roku, s provozem 5-6 hod. denně. Mám zato, že televizor za 15 tisíc by měl vydržet podstatně déle. Moji matky Samsung LE32R86 z roku 2008 pracuje po daleko vyšším vytížení bez závad. Poradíte někdo, co mě čeká a jaká bude cena opravy. U auta by mi servis dal kulanci za výrobní vadu, u Samsungu nevím jak to řeší, mám 7 jeho zařízení, toto je první zklamání.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 29-01-2021 09:54 PM
Dobrý večer, @cenda
Podle fotografií co přidáváte to vypadá na vypálené podsvícení. Pro určení přesné ceny opravy je nutná návštěva technika a diagnostika televizoru. Pro domluveni návštěvy technika prosím kontaktujte kolegy na infolince společnosti Samsung- 800 726 786.
Osobně si ale myslím, že oprava TV ale zřejmě nebude rentabilní...
o 29-01-2021 09:54 PM
Dobrý večer, @cenda
Podle fotografií co přidáváte to vypadá na vypálené podsvícení. Pro určení přesné ceny opravy je nutná návštěva technika a diagnostika televizoru. Pro domluveni návštěvy technika prosím kontaktujte kolegy na infolince společnosti Samsung- 800 726 786.
Osobně si ale myslím, že oprava TV ale zřejmě nebude rentabilní...
o 05-02-2021 11:13 PM
fajnSnek, děkuji ta odpověď. Cenda
o 06-01-2023 08:38 PM
Zdravím, mám ten samý problém, na stejném televizoru. Mohu se zeptat, kolik vyšla oprava? Děkuji, s pozdravem Martin
o 06-01-2023 10:22 PM
Martine, nepotěším tě. Servis Samsung mi sdělil, že je potřeba vyměnit zobrazovací panel. Cena opravy je přibližně 12 tis. Kč. Můj místní opravář mi doporučil: dívat se dokud to sneseš, pak ji vyhodit. Moji manželce to moc nevadí, má ji jako vedlejší televizi jinde, kde se moc často nedívá, ale mě ta kolečka vytáčela tak, že jsem přešel na LG Oled 55 ... Taky mi vadil přístup zastupitelství Samsungu, když jejich televize nevydržela ani 4 roky a žádná vstřícnost z jejich strany. Že to byl nějaký šunt výrobek je evidentní!
o 07-01-2023 03:40 PM
Děkuji mnohokrát, zajímalo mě to pouze z důvodu, kde technik odpovídá že to bude rentabilní... Takže vlastně to vůbec rentabilní není 😃 Ještě se zeptám souseda, živí se opravou TV již více než 20let. V každém případě, nijak mě to při sledování neomezuje, všiml jsem si toho teď při hokeji (bílé pozadí). První jsem měl za to, že je chyba na straně studia v Kanadě 😃 Teď už si toho všímám daleko více, hlavně mi připadá, že i kvalita obrazu šla hodně dolů, vidím to jakoby zakalené do bílé mlhy a prostupují ty kolečka. Také mě zaskočilo, že po necelých 5ti letech je teda K.O. ... LG OLED 55 má máti cca rok a musím uznat, že je to jak srovnávat Ferrari s Dacii 😃 Ještě jednou děkuji za reakci, hezký zbytek dne, Martin