o 09-01-2020 05:19 PM
Dobrý den, může mi prosím někdo poradit, jak ovládat TV při připojení TV k internetu pomocí klávesnice popř. jiným zařízením, jinýžm než nekonečným vyťukáváním na dálkovém ovladači? Klávesnice popř. jiný způsob?
Díky za radu
Jirka Borovicka
o 09-01-2020 06:50 PM
Dobrý den @Borovicka
Z Vašeho popisu přesně nepoznám jaký máte model, ale pokud je vybaven Bluetooth připojením, neměl být problém dokoupit BT klávesnici s touchpad - např Toto.
o 10-01-2020 07:22 AM
Ahoj.
Snad neurazím tykáním. Moc díky za rychlou radu. Doplňuji přesný typ TV - UE32M5572AU. Nevíš, jestli existuje k tomuto TV klávesnice s touchpadem? Pokud ne, tak i bez touchpadu. Nevím také, jestli použít wifi nebo Bluetooth, nějak se v tom neorientuji (u PC ano:-), ale u tohoto zařízení nevím, jak bych co nastavil. Manuál je příliš hubený.
Díky moc za radu
Jirka
o 10-01-2020 04:45 PM
Tykaní určitě nevadí Jirko
Klávesnice může být podobná jako k PC, takže by měla fungovat i klávesnice s touchpadem, a podle mého názoru rozhodně rozhraní Bluetooth, přes Wi-fi by si s tím TV asi neporadila. Je možné, že přes USB by fungovala, ale vyzkoušené to nemám, mám vyzkoušenou pouze Bluetooth myš, ta fungovala.
o 11-01-2020 06:57 AM
Moc díky za nasměrování. Zkusím trošku experimentovat - jestli by to šlo ovládat z notebooku, který má též Bluetooth. Dám vědět, jak to vše dopadlo
Jirka
o 15-01-2020 11:14 AM
Ahoj,
já používám k multimediálnímu centru tuto klávesnici. Večer vyzkouším jestli mi to funguje i s televizí.
o 15-01-2020 12:57 PM
To budu moc rád. Díky za ochotu
Jirka
o 15-01-2020 04:24 PM
Tak vyzkouseno a normalne funguje. Zapnul jsem v televizi internetovy prohlizec a mohl jsem psat vse na klavesnici jako na beznem PC a mys take fungovala. Dokonce i scrollovani 2 prsty dolu a nahoru po strance funguje
o 16-01-2020 07:27 AM
Tak to je super. Díky moc!!!
Jirka
o 17-01-2020 10:08 AM
Ahoj,
tak se mi to náhodnými kroky podařilo propojit s notebookem. Budu muset prozkoumat, co jsem vlastně nastavoval.
Přestože mám na notebooku kvalitní obraz, tak v TV je je o dost lepší. Což mě těší:-)
Až vypátrám, zkusím nastavení zde popsat.
Jirka