Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Jaké aplikace vám na Samsung TV chybí a jaké naopak využíte?

(Téma vytvořeno: 06-05-2019 09:50 AM)
8620 Zobrazení
PavelM
Apprentice
Možnosti

Ahoj jaké apky (přístup k obsahu) byste na Samsung TV chtěli, jaké vám chybí a třeba to obcházíte přes prohlížeč v TV?

A naopak, jaké apky oceňujete, případně často využíváte?

Než se rozhoří diskuze nad Kodi – tuto apku Samsung nemá a nebude mít. Jeho odpověď na ní je aplikace PLEX (https://www.plex.tv ) , která je sice složitější na nastavení a nároky na NAS, ale funguje obdobně.

Dejte vědět, ideálně konstruktivně :smiling-face:

Díky!

Bazilko
First Poster
Možnosti

Já bych chtěl třeba vědět, proč už není v nabídce Twitch.tv app??? celou dobu jsem ji mel na tv a pak najednou zmizela...Důvod?

0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím Community,

@Bazilko váš dotaz ohledně aplikace Twitch.tv prověřím a vrátím se zpět s odpovědí.

Hezký den.

0 Like
Bazilko
First Poster
Možnosti

Zdravím nějaké novinky?

0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím Community,

@Bazilko vracím se zpět s informací. Aplikace Twitch.tv nebyla oficiální aplikací Amazonu, který je vlastníkem Twitche, proto byla stažena.

Hezký den.

0 Like
VladaS
First Poster
Možnosti

Zdravím,

vidím, že propagujete Plex, který jsem však v nabídce ve své TV nenašel. Jedná se o QE65Q60R. Kde je problém?

Předem děkuji.

0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím Community,

@VladaS aplikace Plex by měla být dostupná na vaší televizi. Zkuste ji vyhledat pomocí lupy v moje aplikace.

Hezký den.

VladaS
First Poster
Možnosti
Opravdu není. Hledání jsem samozřejmě vyzkoušel. Poslední aktualizaci systému samozřejmě mám, resp. mám 1356 a žádnou novější mi to nenajde.
0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím Community,

@VladaS zkuste prosím kontaktovat zákaznickou linku , kde vám poradí a pomohou najít aplikaci.

Hezký den.

0 Like
Franta2
Journeyman
Možnosti

Kde je na Samsungu 2020 OS TIZEN Aplikace Sledovani.TV?

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Franta2,

v tomto Vašem příspěvku: Dotaz jsem Vám já i @fajnSnek odpovídali, co máte udělat.

Pěkný den.