Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

HDMI kábel

(Témakör létrehozásának dátuma: 23-10-2020 05:34 PM)
234 Megtekintések
gabesz88
First Poster
Beállítások

Sziasztok!

Samsung LE32D450 típusú készülékem nem érzékeli a HDMI (Hamza) kábelt, sem STB-ról, sem laptopról. Ami probléma, hogy a TV bár feldobja a source lehetőségnek a HDM1/DVI lehetőséget, de azt nem tudom kiválasztani, csak a TV, külső és PC lehetőségeket. Előtte Panasonic TV-m volt, azzal simán ment az adás.

Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a probléma? A kábel be van rendesen kötve.

Köszönöm előre is a segítséget!

0 tetszik
3 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

A készülék áramtalanítása után, illetve másik HDMI kábellel is ugyanez a helyzet?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
gabesz88
First Poster
Beállítások

Szia!

A készülék áramtalanítása többször megtörtént már. Másik HDMI-t nem próbáltam még hozzá, mert úgy gondolom ennek is működnie kellene, hiszen az előző TV-vel működött. Esetleg valami tipp mivel próbálkozzak?

Köszönöm előre is!

0 tetszik
TothB
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

Minden esetben érdemes jó minőségű HDMI kábellel próbálkozni.
Illetve próbáld végig az összes HDMI portot.
Illetve minél rövidebb a kábel annál jobb, mivel kisebb a jelveszteség.
Sajnos a 10-15m- es passzív kábelek esetében már akadhatnak problémák.

Ha másik HDMI esetén is ezt tapasztalod, akkor esetleg megpróbálnám felvenni a kapcsolatot a vevőszolgálattal.
Ők tudnak segíteni egy gyári visszaállítással az szokott még hasonló esetekben segíteni.

Viszont ha se a kábel, se az ügyfélszolgálat nem tudja megoldani a problémát, akkor  szerintem egy szervizeshez kéne fordulnod. Mivel nem mai a készülék a HDMI portok / alaplap sérülése sem kizárható.