Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

HBO GO nem működik - Samsung UE43RU7022KXXH

(Témakör létrehozásának dátuma: 17-12-2020 10:04 AM)
2119 Megtekintések

Nekem is van ilyen problémám

GyanoA
First Poster
Beállítások

Tisztelt Cím!
Szeretném a segítségüket kérni, néhány napja a korábban teljesen megfelelően működő HBO GO a tévé készüléken aktiválást kér. Az HBO GO mobil applikáción az aktiválási kódot hiába adom meg, minden esetben rossz kód hibaüzenet jelenik meg.

A tévé készülék típusa: 
modell kód: UE43RU7022KXXH
sorozatszám: 0CTF3SFMB00321H
szoftver verzió: T-MSLDEUC-1371.0

Az alábbiakat próbáltam már ki a hiba elhárítására:
- Tévé készülék manuális frissítés (nincs elérhető új frissítés)
- Tévé készülék gyári visszaállítás
- Smart HUB frissítés
- HBO GO applikáció újratelepítése a tévén
- HBO GO mobil applikáció ban az eszköz törlése és újra aktiválása

Sajnos a fentiek egyike sem oldotta meg a problémát. A tévé szolgáltatóval is felvettem már a kapcsolatot, de ők nem tudnak segíteni. Van egy másik típusú Samsung készülék a háztartásban, azon a tévén működik az HBO GO.

Kérem legyenek szívesek segíteni a probléma mielőbbi megoldásában.
A tv készülék típusaA tv készülék típusaAz aktiválási kód a tévénAz aktiválási kód a tévénHiba jelenségHiba jelenség
3 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Mivel a leírt jelenségek alapján gyanúsan alkalmazásspecifikus problémárol beszélünk, érdemes lenne felvenned a(z) HBO GO ügyfélszolgálatával a kapcsolatot.

Emellett még amit tudok ajánlani, az a mobileszközön való applikáció újratelepítése.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
Köszi, nálunk is ugyanez a helyzet volt és a mobil app újratelepítése megoldotta a problémát.
TothB
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

Szerintem is az app fejlesztőjével kéne felvenned a kapcsolatot.

0 tetszik