dátum: 06-12-2020 01:26 PM
Sziasztok!
Samsung 7102k-ra szeretném letölteni az HBO GO-t, sajnos nem sikerül. Samsung fiókom van, de a tévén azt sem sikerül megnyitnom.
Sajnos nem találok olyan opciót sem, hogy letöltés.
Pici segítséget kérek.
Köszönöm!
Üdv.: Minami
dátum: 07-12-2020 08:55 AM
Szia,
Sajnos nem tudom hogy pontosan milyen 7102K készüléked van (Pl.:NU, vagy RU)
De az alábbiakat nézd meg. (NU ban biztosan így van a user interface)
-Samsung accountba bejelentkezni, a beállitások -> Általános -> rendszerkezelő -> Samsung fiók
Itt jelentkezz be
-Majd applikációt a Smarthub ból tudsz letölteni.
Ennek eléréséhez nyomd meg a távvezérlő közepén a "Smart HUB" gombot (régi távvezérlő esetén ha egy színes hatszög volt, az újabbakra már csak szitanyomva van a szöveg, a felfelé navigáló nyíl felett közvetlen.
-Ezek után navigálj egyet balra, akkor megjelenik bal lent az "APPS" ikonocska, erre kell rámenni.
-Appokat letölteni, újratelepíteni stb itt tudsz. (Ha bent vagy az app letöltéséhez csak keress rá az "HBO" kifejezésre és válaszd ki a megjelenő alkalmazást a telepítéshez)
Ha nem megy a Smarthub, akkor érdemes öndiagnosztikát futtatni.
Ezt a beállitások -> terméktámogatás -> Öndiagnosztika -> Smarthub kapcsolat tesztje. (Ezzel a megfelelő internet elérést tudod ellenőrizni)
-Illetve rögtön alatta található a smarthub reset.
Amennyiben megfelelő az internet elérés, és a legfrisebb szoftver fut a készüléken akkor egy smarthub resetet, és egy factory resetet csinálnék.
dátum: 07-12-2020 10:13 AM
Köszönöm szépen a választ!
Munka után otthon megnézem a pontos típust, ill. a távirányítót.
Próbáltam tegnap a Samsung Hub-ot keresni rajta, éreztem, hogy az lesz a kulcs. Addig is köszönöm!
dátum: 07-12-2020 10:20 AM
Szia,
Valahogy így kell majd kinézni a menünek: (Ez évjáratonként / típusonként eltérhet)
Apps ikon
A négy kis koncka "APPS" felirattal bal lent egy csempében, ezt kell keresned
Ha csak az előre telepített applikációkat látod, akkor menj a távvezérlővel balra.
Ha esetleg valahol majd hibaüzenetbe ütköznél, akkor kérlek azt fotózd le és küld be ide a fórumra.
dátum: 07-12-2020 01:18 PM
dátum: 07-12-2020 01:19 PM
07-12-2020 01:35 PM – szerkesztés: 07-12-2020 01:38 PM
Szia,
Ez egy teljesen új 2020-as model.
Ennél egy kicsit máshogy néz ki a menü, de az analógia hasonló.
Nyomd meg a házikó ikont a távvezérlőn.
Majd navigálj balra a 4 köröcske, apps csempére.
Itt tudod majd letölteni az alkalmazásokat.
A készülék használatával kapcsolatban rendkívül sok hasznos információt találhatsz az E-manual-ban.
Ez elérhető mind a készülékből, vagy az alábbi linken akár online is elérhető.
E-manual
A Smart funkciók leírását a 24. oldaltól találod.
dátum: 07-12-2020 01:46 PM
Nem tudom, hogy a távkapcsolón melyik a Samsug Hub gomb. Nem boldogulok.
Melyik az Smart Hub? Nem tudok rájönni.
Fentebb elküldtem a távirányító fotóját és a készülék típusát is.
Tudnál segíteni? Akár e-mailban is jó, sőt jobb lenne per.pill, mert mindig eltűnik a beszélgetésünk.
dátum: 07-12-2020 02:02 PM
Sajnos nem boldogulok továbbra sem. Aa appoknál sem enged letölteni semmit sajnos.
dátum: 07-12-2020 02:04 PM
Sajnos nem működik. E-mailban vagy telefonon tudnál segíteni?
E-mailem: zazira13@gmail.com
Köszönöm.