Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Hűtőventilátor probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 07-11-2022 01:21 PM)
393 Megtekintések
BX1
Apprentice
Beállítások

Üdv,

UE65HU8500LXXH típusú tv-nk van.

Néhány napja bekapcsolás után - de nem minden esetben - az alábbi üzenet jelenik meg:

"Probléma merült fel a hűtőventilátorral kapcsolatosan. A túlmelegedés megelőzése érdekében a tv hamarosan kikapcsol..." stb.

Első esetekben kikapcsoltam a tv-t, majd néhány perccel később újra bekapcsoltam. Ezután már nem jelent meg az üzenet. Ha nem kapcsoltam ki, akkor 2-3 perc után eltűnt az üzenet és a továbbiakban rendben működött minden akár órákon keresztül is.

Kérdésem mi a teendő, megelőzendő a komolyabb meghibásodást?

Köszönettel

7 Válaszok
sgdndjdbdk3
Navigator
Beállítások
Szia!
Szerintem gyári hiba lehet.
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Szia, próbáltad gyári visszaállítani a TV-t?
BX1
Apprentice
Beállítások

Szia, még nem próbáltam.

Gondolod, hogy segít?

Egyébként nyolc éves a készülék, eddig hiba nélkül működött.

Arra gyanakszom, hogy esetleg elkoszolódott. Gondoltam hátha valaki találkozott hasonló problémával.

0 tetszik
BX1
Apprentice
Beállítások

Szia!

Mit értesz "gyári hiba" alatt?

Tiborko
SuperStar
Beállítások

@BX1 

Szia,

Ha továbbra is fennáll a probléma, érdemes lenne felkeresni hivatalos márkaszervizeink egyikét.

Köszönöm

RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Jó eséllyel ráfér már egy takarítás a hűtési megoldásra, 8 év használat alatt sok minden történhet. Ahogy @Tiborko is mondta, érdemes lenne ezzel a márkaszervizt felkeresni. 🙂

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
BX1
Apprentice
Beállítások

Szia,

Én is arra gyanakszom, hogy az esetleges elkoszolódás miatt nem mindig pörög fel a hűtőventilátor megfelelően. Rosszabb esetben pedig maga a motorja elhasználódott és cserélni kell.

Tehát márkaszervíz lesz a megoldás...