dátum: 07-11-2022 01:21 PM
Üdv,
UE65HU8500LXXH típusú tv-nk van.
Néhány napja bekapcsolás után - de nem minden esetben - az alábbi üzenet jelenik meg:
"Probléma merült fel a hűtőventilátorral kapcsolatosan. A túlmelegedés megelőzése érdekében a tv hamarosan kikapcsol..." stb.
Első esetekben kikapcsoltam a tv-t, majd néhány perccel később újra bekapcsoltam. Ezután már nem jelent meg az üzenet. Ha nem kapcsoltam ki, akkor 2-3 perc után eltűnt az üzenet és a továbbiakban rendben működött minden akár órákon keresztül is.
Kérdésem mi a teendő, megelőzendő a komolyabb meghibásodást?
Köszönettel
dátum: 07-11-2022 02:24 PM
dátum: 07-11-2022 04:49 PM
dátum: 07-11-2022 05:23 PM
Szia, még nem próbáltam.
Gondolod, hogy segít?
Egyébként nyolc éves a készülék, eddig hiba nélkül működött.
Arra gyanakszom, hogy esetleg elkoszolódott. Gondoltam hátha valaki találkozott hasonló problémával.
dátum: 07-11-2022 05:26 PM
Szia!
Mit értesz "gyári hiba" alatt?
dátum: 08-11-2022 09:02 AM
Szia,
Ha továbbra is fennáll a probléma, érdemes lenne felkeresni hivatalos márkaszervizeink egyikét.
Köszönöm
dátum: 08-11-2022 07:23 PM
Szia,
Jó eséllyel ráfér már egy takarítás a hűtési megoldásra, 8 év használat alatt sok minden történhet. Ahogy @Tiborko is mondta, érdemes lenne ezzel a márkaszervizt felkeresni. 🙂
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 09-11-2022 09:12 AM
Szia,
Én is arra gyanakszom, hogy az esetleges elkoszolódás miatt nem mindig pörög fel a hűtőventilátor megfelelően. Rosszabb esetben pedig maga a motorja elhasználódott és cserélni kell.
Tehát márkaszervíz lesz a megoldás...