Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

felvillanó fehér sáv

(Témakör létrehozásának dátuma: 15-02-2022 10:33 AM)
633 Megtekintések
Otyaka
Apprentice
Beállítások

Sziasztok!

Másfél hete vettünk egy UE65TU7022KXXH tv-t. Azt vettük észre, hogy időnként, nagyjából a képernyő közepén egy pillanatra felvillan egy kb. 5 cm széles függőleges fehér sáv, ami kicsi vízszintes csíkokból áll. Képet sajnos nem tudok mellékelni, mert teljesen random jelenik meg a sáv. Kábeltévé műsornál és netflixnél is tapasztaltuk már.

Az öndiagnosztika szerint minden rendben van. Mi lehet a probléma? Valami beállítás vagy készülék hiba? Falra van szerelve a tv, ha ez esetleg számít.

Előre is köszönöm!

6 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Gyári visszaállítást csináltál már a készülékkel?

Otyaka
Apprentice
Beállítások
Szia! Azt még nem próbáltam, csak a szoftvert frissítettem. Este megpróbálom. Köszönöm a tippet!
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Ilyesféle jelenségről lenne szó?

ne1jczv9a2151.jpg

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Otyaka
Apprentice
Beállítások
Szia! Nem ilyen. Képem nincs róla, de lerajzoltam. A csíkok fehérek. Egy-egy pillanatra villan fel időnként.20220215_133547_6418_1644928547.jpg
0 tetszik
Otyaka
Apprentice
Beállítások
Szia! Megcsináltam, nem vált be sajnos.
0 tetszik
Csibu
Explorer
Beállítások
Ez egy rosszul forrasztott vagy sérült COF (TAB) lesz, ami át viszi a jelet a T-con lapról a kijelzőbe. Valószínűleg rossz tárolás vagy erő behatására sérült és ahogy melegszik, a hő miatt elmozdul, így érintkezési hiba lép fel. A képen látható COF-ok valamilyeke sérülhetett vagy gyárilag hibás. Mindenképpen készíts képet és vedd fel a kapcsolatot márkaszervizzel. s-l1600_1000001031_1680265754.jpg
0 tetszik