Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Dvbt 2

(Téma vytvořeno: 21-11-2019 10:47 AM)
885 Zobrazení
mojas
First Poster
Možnosti

Mám televizi Samsung UE46F6510SB,bude vhodná pro vysílání Dvbt-2?

0 Like
5 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den,

dle těchto specifikací tato televize podporuje pouze DVB-C, DVB-S2, DVB-T.

DVB-T2 tedy bohužel nepodporuje. Pokud ji budete chtít dále používat na klasickou anténu, budete si muset dokoupit set-top box, který DVB-T2 podporuje. Pokud máte kabelovou televizi, set-top box není potřeba.

Pěkný článek o DVB-T2 je zde: Připravte se na příchod DVB-T2.

Ověření certifikace od Českých Radiokomunikací na nové modely televizorů Samsung je možné zkontrolovat zde: DVB-T2 ověřeno 

Sajmon1
First Poster
Možnosti

Zdravím mám podobný dotaz. máme TV Samsung UE40EH5300, ktorý pravdepodobne DVBT2 nepodporuje, ale na niektorých stránkach som našiel že áno ako napríklad tu:

https://icecat.biz/sk/p/samsung/ue40eh5300/tvs-8806071892993-ue40eh5300w-19441658.html

alebo tu:

https://www.mindfactory.de/product_info.php/40Zoll--102cm--Samsung-Serie-5-UE40EH5300-Full-HD-100Hz-...

Neporadíte mi prosím niekto ako to zistím?

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Sajmon1 ,

zkoumal jsem několik eshopů, a myslím, že Vaše TV bohužel DVB-T2 nepodporuje. Jednak vycházím z různých informací z eshopů + s přihlédnutím k tomu, že modely roku 2013 tento standard ještě nepodporovaly. 

fajnsnek2
Sajmon1
First Poster
Možnosti

Dakujem za odpoved, aj ja si to tak myslim, možno že ten model má viac verzii niektore maju za oznacenim 5300 dvojite W alebo P pripadne K a pod. Dufal som ze sa vyhnem zatial kupovaniu nejakej hnusnej krabicky pokial telka funguje...

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Sajmon1 

Myslím, že už dnes budou k dispozici poměrně malá řešení setop-boxu, případně nebude nějaké malé řešení přímo do HDMI ?

fajnsnek2
0 Like