Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Bekapcsolás időzítő hiánya QE55Q70TATXXH

(Témakör létrehozásának dátuma: 02-07-2020 02:42 PM)
1822 Megtekintések
smety
Student
Beállítások

Tisztelt Support!

Az online chat támogatással az alábbi "értékes" kommunikáció zajlott le. A kérdés továbbra is ugyanaz. Bízom benne itt sikerül feldolgzni és kapok rá lényegi választ. Köszönöm előre is!

"Tisztelt Ügyfélszolgálat! Most vásároltam meg a legújabb Samsung televíziómat QE55Q70TATXXH típuskóddal és többször átnézve a menüt nem találtam benne időzített bekapcsolásra lehetőséget. Csak időzített kikapcsolás és elalvásidőzító funkciókat láttam a menüben. A korábbi Samsung tv-ket ébresztőnek használtam és meglehetősen zavaró most a funkció hiánya. Várható javítás sw frissítéssel , tud erről a Samsung vagy rossz helyen kerestem?? köszönöm

11:28 AM

Köszönjük a türelmét, munkatársunk hamarosan jelentkezik.

11:28 AM

Üdvözlöm. Szilvia vagyok, szíves türelmét kérem, máris olvasom az Ön által írott összefoglalót.

11:29 AM

Rendben, köszönöm, várok

11:30 AM

Jelenleg nincs információnk arra vonatkozóan, hogy a készülék softwarefrissítést követően milyen alapbeállítások fognak módosulni.

11:36 AM

De ez ismert hiányosság? Tudnak róla már a fejlesztők? Azért mondanám sw hiányosságnak, mert véleményem szerint ez egy alapfunkció és minden korábbi Samsung tv tudta.

11:40 AM

Miután Ön átvette a Szoftver kezdeti példányát, a Samsung a Szoftver tökéletesítése és az eszköz használata nyújtotta felülmúlhatatlan felhasználói élmény érdekében frissítéseket, kiegészítéséket és bővítményeket (ha vannak ilyenek) bocsáthat a rendelkezésére vagy tehet elérhetővé az Ön számára a Szoftverhez, ideértve a hibajavításokat, szolgáltatásokhoz (vagy ezek részeihez), termékekhez vagy eszközökhöz készült frissítéseket, valamint bármely telepített szoftverhez készült frissítéseket és fejlesztéseket (ideértve a teljesen új verziókat is). A jelen EULA a Samsung által adott esetben az Ön rendelkezésére bocsátott vagy az Ön számára elérhetővé tett Frissítés valamennyi és bármely komponensére érvényes, miután Ön átvette a Szoftver kezdeti példányát, hacsak az adott Frissítéshez nem mellékelünk egyéb feltételeket. A Frissítéssel rendelkezésre bocsátott Szoftver használatához Önnek rendelkeznie kell a Szoftver licencével, amely alapján a Samsung megállapíthatja a jogosultságot a Frissítésre. A Frissítést követően a Frissítésre való jogosultság alapját képező Szoftvert nem használhatja tovább. A frissített szoftververzió új funkciókat vehet fel, és néhány esetben meglévő funkciókat törölhet.

11:47 AM

Elnézést, megjelenik Önnek amit írtam?

11:51 AM

Igen, ha a bemásolt licenc feltételekre gondol. De ebből arra gondoltam, hogy továbbra is "robottal" beszélek, mert eddig egyik kérdésemre sem kaptam érdemi választ.

11:54 AM

Nem robottal beszél. Minden kérdését megválaszoltam.

11:58 AM

Értem, akkor biztosan én kérdeztem félreérthetően. De fentiek alapján ne raboljuk tovább egymás idejét. További szép napot kívánok!

12:02 PM

Keressen bennünket ha még kérdése felmerülne. További szép napot kívánok Önnek."

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Kedves @smety ! 

A készülékben valóban nem található már ez a funkció, viszont találtam megoldást a problémádra A Smart Things applikáció Andoidra és IOS-re is letölthető alkalmazás, ahol a készüléked irányítása mellett az időzített bekapcsolás funkció is elérhető :smiling-face:
Smart Things -> Beállítások (bal felső sarok, három vonal) -> Automatikus folyamatok -> + (jobb felső sarok) -> HA - itt a feltételt tudjuk hozzáadni ami jelen esetben az idő, napra és órára lebontva -> UTÁNA - itt pedig a művelet hozzáadása -> Eszköz vezérlése -> készülék kiválasztása -> itt pedig visszatér a a folyamat beállításához ahol a készülék megnevezésére rákattintva a Be opciót kell választani

Illetve a Smart Things app rengeteg mindenre használható a készülék kiválasztásával pedig bekapcsolható az Ambient mód is, illetve egy digitális távirányító. 

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

5 Válaszok
Megoldás
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Kedves @smety ! 

A készülékben valóban nem található már ez a funkció, viszont találtam megoldást a problémádra A Smart Things applikáció Andoidra és IOS-re is letölthető alkalmazás, ahol a készüléked irányítása mellett az időzített bekapcsolás funkció is elérhető :smiling-face:
Smart Things -> Beállítások (bal felső sarok, három vonal) -> Automatikus folyamatok -> + (jobb felső sarok) -> HA - itt a feltételt tudjuk hozzáadni ami jelen esetben az idő, napra és órára lebontva -> UTÁNA - itt pedig a művelet hozzáadása -> Eszköz vezérlése -> készülék kiválasztása -> itt pedig visszatér a a folyamat beállításához ahol a készülék megnevezésére rákattintva a Be opciót kell választani

Illetve a Smart Things app rengeteg mindenre használható a készülék kiválasztásával pedig bekapcsolható az Ambient mód is, illetve egy digitális távirányító. 

TothB
Samsung Expert
Beállítások

Igen valóban ez a funkció átkerült az ingyenesen letölthető Smart things applikációba.
Elég hasznos kis program, gyakran használom ki és bekapcsolásra, vagy a képernyő tükrözésére.

smety
Student
Beállítások

Kedves @CzirmaiEvelin

Köszönöm a tippet! Én is használom a SmartThings programot, de eddig még nem néztem ezt az automatikus folyamatok funkciót. Igazából nekem eddig evidens volt, hogy maga a készülék sw tudja az időzített bekapcsolást. Kipróbáltam, működik, örülök. Már csak az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy ezt a Samsung direkt support-on miért nem bírták leírni két sorban és kezelték helyette a vérnyomásom a lenti süketeléssel. :smiling-face:

Köszi még egyszer,

Péter 

0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Kedves @smety !

Nagyon szívesen, és örülök, hogy segíthettünk. A Smart Things appban még rengeteg potenciál van, úgy hogy érdemes nézegetni :smiling-face: A hölgy valószínűleg a TV szempontjából közelítette meg a kérdést, és annak okait írta le miért nincs benne. A lényeg pedig, hogy megoldódott a probléma.
0 tetszik
Nika2023
First Poster
Beállítások
Üdv. Sajnos én ezt a funkciót nem találom az appban?? Segítene valaki??
0 tetszik