o 19-11-2019 07:11 AM
V TV mám zaplé , aby jse při spuštění TV spustila poslední aplikace ( O2TV ).Nefunguje.Mám TV napojenou jen na internet.TV Samsung UE65RU7022.
o 19-11-2019 07:41 AM
Přeji hezký den @Filip22
A pokud to nastavíte na jinou aplikaci tak to funguje ? Vyzkoušel bych reinstalaci aplikace O2 TV. Případně zda to může ověřit @vvllaaddaa
o 19-11-2019 10:18 AM
Zdravím Community,
@Filip22 aplikace se v tv spustí, funkčnost je na straně O2. V dohledné době se aplikace upravuje a ladí.
Hezký den.
o 11-01-2020 08:13 PM
Dobrý den,
také se přidám (UE50RU7092U) - vyzkoušeno s aktivní funkcí automaticky spustit poslední aplikaci , obnovení SmartHub a tovární nastavení TV provedeno, kontrola verze posledního FW (1335)...
Viz. poslední informace z vlákna - vše opravdu ukazuje na chybu O2 (funkčnost ostatních aplikací ověřena).
Ale co je zajímavé, že TV Samsung stále obnovuje po každém zapnutí odebrané Živé vysílání ve SmartHub a tuto volbu preferuje (TV připojena též pouze k internetu, DVB-T2 ani S2 není použito)...
Za případné nápady co s tím děkuji...
o 16-01-2020 11:29 AM
Ahoj,
podle mě se tahle funkce nedá vypnout. Mě se tv automaticky sama zapne na kartě živé vysílání.
TV je zatím primárně určena pro sledování vysílání přes TV tuner, nebo HDMI zdroje. IPTV se jako výchozí nastavit nedá.
20-01-2020 11:43 PM - upraveno 20-01-2020 11:49 PM
Ahoj,
Mám ten samý problém ale nejde mi ani reinstalovat aplikace O2, chtel jsem ji odinstalovat a znovu nainstalovat ale nejde to ani není nabídka pro delet. a mám to na UE55RU7022 a navíc po spuštění O2 nemám k dispozici okno živého vysílání.
o 09-03-2020 02:08 PM
Dobrý den
Mám TV samsung UE55KS7002 a aplikace o2tv neni k dispozici. Tento model je v seznamu uveden a není možné apk stáhnout respektive vůbec není v nabídce obchodu aplikací. Bude někdy vůbec dostupná? Děkuji Pavel
o 09-03-2020 09:29 PM
Dobrý den @Pavel1971,
zjišťoval jsem informace a situace je následující: Původně vůbec neměla být aplikace O2 TV na K modely televize dostupná, poté se ale rozhodlo, že aplikaci O2 TV získají i tyto modely z roku 2016. Na konci října 2019 tam dokonce aplikace O2 TV byla týden dostupná, ale byla nestabilní. Proto byla aplikace následně stažena a momentálně se čeká, kdy a zda vůbec bude vrácena.
Na novějších modelech od roku 2017 tato aplikace funguje stabilně.
o 17-04-2020 02:01 PM
O2 TV aplikace je celkově problém.
o 30-06-2020 08:12 PM
Dobrý den, mohu se prosím zeptat? Máme televizi UE43RU7092UXXH a aplikace O2 tv je na ní uplně na bejka.. už to řeší cca 3 měsíce nejprve s O2, tam mi řekli, že z jejich strany problém není, když nepomohlo znovuinstalování aplikace ani ta obnova smarthub nebo co to bylo a ať zkusím dodavatele internetu, tam mi bylo řečeno, že internet je OK a ať reklamuji TV, obrátila jsem se na nejbližší servis Samsung ve městě, pán řekl, že příští týden si televizi odveze a zkusí vymenit základní desku, ale že prý u těhle typů xxxRUxxx jsou s aplikací celkově problémy, každopádně si televizi neodvezl, telefon už mi tam nikdo nebere, tak jsem volala na sevis Samsung, tam mi ještě řekli ať zkusím něco nastavit, což taky nepomohlo, tak že se technik ozve druhý den a to už bude zase 14 dní a nikdo se neozval.. každopádně mi bylo řečeno, že si myslí, že závada bude na aplikaci-tudíž to neni věc samaungu, ale o2 a servis tedy budu platit.. už jsem z toho celkem naštvaná, televize se seká, v případě, že pustím starší program, točí se stále kolečko načítání a seká se a často se stane, že se aplikace ani nenačte a napíše "chyba konfigurace".. poradí mi někdo, jestli to má cenu řešit, jestli to jde opravit nebo je to u tohoto typu normálni? Nebo tedy na koho se vlastně mám obrátit? Moc děkuji Tereza