Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aky hdd

(Téma vytvořeno: 14-11-2025 09:01 PM)
305 Zobrazení
Savaroth77
Journeyman
Možnosti
Zdravim Vas, kupil som si telku S95F. Mam externy hdd Wd elements 1.5 tb (asi 8 rokov stary) - funguje v pohode. Kupil som si dalsi, tiez Wd elements portable 2.0 tb a ten mi telka nechce otvorit. Mam tam film, ktory mi na starom hdd ide a na novom mi napise ze ziadne subory. Prehodim som format disku ma MBR a NTFS a nic. 15 rokov stary televizor mi ten film z noveho disku prehra a tento novy srot nie. V com je problem?
0 Like

3 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Savaroth77
Journeyman
Možnosti
Vo formate mkv. To ze nepodporuje .avi som uz zistil. Ale zaujimave je, ze dnes mi uz ide hdd v telke bez problemov a vcera nie. Dakujem za odpoved.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Savaroth77
Journeyman
Možnosti
Dokupeny predlzovaci. Original je strasne kratky. Ale ako som pisal na starom televizore som nemal problem. Vymenil son sice asi 3 kable kym som nasiel funkcny. Ale ako som pisal kolegovi, dneska mi uz telka disk nasla a idu mi obidva. Novy aj stary. Nechapem to

Řešení
Savaroth77
Journeyman
Možnosti
Dakujem Vam ludia za ochotu mi s tym pomoct. Zrejme sa telka dobre vyspala a zazrakom mi uz berie obidva hdd. Takze to vyzera, ze je po probleme.

12 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Savaroth77
v jakém formátu je ten film? Píšete, že 15 let starý film. Pokud je např. ve formátu avi, tak ten už na novějších TV nějakou dobu není podporován.

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší
Damipax
Samsung Members Star ★
Možnosti
Zdravím @Savaroth77,
A HDD pripájate k TV originálnym káblom od HDD alebo dokúpeným predlžovacím. Pýtam sa preto lebo aj ja mám ten istý problém. Cez predlžovací kábel mi TV prehrá iba niektoré filmy ale cez originál kábel mi TV prehrá všetko. Tak u mňa bol problém v predlžovacom kábly.
Řešení
Savaroth77
Journeyman
Možnosti
Vo formate mkv. To ze nepodporuje .avi som uz zistil. Ale zaujimave je, ze dnes mi uz ide hdd v telke bez problemov a vcera nie. Dakujem za odpoved.
Řešení
Savaroth77
Journeyman
Možnosti
Dokupeny predlzovaci. Original je strasne kratky. Ale ako som pisal na starom televizore som nemal problem. Vymenil son sice asi 3 kable kym som nasiel funkcny. Ale ako som pisal kolegovi, dneska mi uz telka disk nasla a idu mi obidva. Novy aj stary. Nechapem to
Řešení
Savaroth77
Journeyman
Možnosti
Dakujem Vam ludia za ochotu mi s tym pomoct. Zrejme sa telka dobre vyspala a zazrakom mi uz berie obidva hdd. Takze to vyzera, ze je po probleme.
Damipax
Samsung Members Star ★
Možnosti
Na starom Samsung TV tiež som nemal problém až pri novom. Tak sa teším že vám to konečne funguje. Pekný deň. 🙂
OXO37
Big Cheese
Možnosti
Na externích zařízeních se snažte používat souborový systém exFAT. Koncovka souboru (avi, mkv) je jen "obal". Důležité je, v jakém formátu je video. Nejspolehlivější pro přehrávání jsou H264 nebo H265 (HEVC) a audio kodek AAC. Rozhodně se vyhněte Xvid a Divx. Na ty má obzvláště Samsung alergii.
smitino
Voyager
Možnosti
Dobrý deň, WD začal používať GPT namiesto MBR /formát diskových oddielov/ cca asi r.2017.
Vtedy som mal tiež problém s týmito diskami, takže problém ste vyriešil tou zmenou na MBR.
OXO37
Big Cheese
Možnosti
MBR je staré schéma rozdělení disku, které je tu s námi od dob MS-DOS a lze ho použít u disků do max 2 TB. Na "viditelnost" souborů nemá vliv, ale souborový systém ano. Na externích discích je vhodné použít exFAT (dnes už kompatibilní napříč OS narozdíl o NTFS). Disk s GPT "neuvidí" pouze velmi staré zařízení (historické PC s BIOS).
0 Like