Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aktualizacia Netflix na Samsung TV

(Téma vytvořeno: 19-02-2023 12:01 PM)
1173 Zobrazení
Roman74
First Poster
Možnosti
Zdravím prosím vás nevie mi niekto poradiť ako aktualizujem Netflix na samsung tv QE55Q6FNA. Skúšal som aktualizovať v apps ale nieje tam možnosť aktualizovať ani sa nedá odinštalovať. Softvér mám aktuálny 1330. Ďakujem 

0 Like
3 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

Aktualizácia sa po stiahnutí zvyčajne ponúkne sama. Ak sa neponúka, nie je žiadna k dispozícii akebo je v tv malo interného miesta. 

Prečo potrebujete aktualizovať?

0 Like
Roman74
First Poster
Možnosti
Nefunguje mi nová funkcia ktorú pridal netflix spatial audio. Mám predplatné premium uhd na ktorom by to malo fungovať. Na mobile v aplikácii mi to funguje (android). Ďakujem
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Pekný deň @Roman74 ,

aplikácia Netflix sa v TV Samsung aktualizovať ručne nedá, to znamená, že pokiaľ TV aktualizáciu nájde, ponúkne vám ju sama. Netflix je predinštalovaná aplikácia a nie je možné ju z ponuky odinštalovať.

Pokiaľ evidujete problémy pri prémiovej službe od Netflixu, overte, či sa pozeráte na kompatibilný televízny program alebo film, ktorý používa stereo zvuk. Nie všetky filmy sú dostupné s priestorovým zvukom, ale Netflix informoval, že postupne pridá podporu zvuku aj pre ďalšie tituly. Nepodporované tituly sa prehrávajú pomocou štandardného stereo zvuku. (Rovnako overte, či máte predovlené Stereo zvuku v Nastavení TV) U podporovaného titulu sa zobrazí ikona vpravo hore. Skúste rovnako v aplikácií vyhľadať pomocou Lupy "Spatial audio" a zobrazia sa vám podporované filmy.

Pohodový deň, AndyTa

0 Like