dátum: 24-09-2019 07:34 PM
- Megjelölés újként
- Könyvjelző
- Feliratkozás
- Elnémítás
- Feliratkozás RSS-hírcsatornára
- Kiemelés
- Nyomtatás
- Moderátor értesítése kifogásolható tartalomról
Hali én a tv-t anyuéktól kaptam tavaly karira, én úgy tudom régóta úgy van az ilyesmi termékek garanciája hogy a bolt 1 évet vállal a gyártó 2-őt, viszont anyukám azt mondta mikor rákérdeztem, hogy megvannak e a papírok ha ne adja Isten kellene, el van e téve 2 évre,hogy szerinte csak 1 év van.
bocsi ha túl egyszerűa kérdés de 1 év lement, eddig nyugodt voltam, hogy még 1 év garit a samsung vállal, ha kéne, szóval ezért kérdem mi a helyzet a választ előre is köszi!
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
2 Megoldott
Elfogadott megoldások
dátum: 26-09-2019 04:30 PM
- Megjelölés újként
- Könyvjelző
- Feliratkozás
- Elnémítás
- Kiemelés
- Nyomtatás
Sziasztok,
Alapvetően a televíziók esetén és a legtöbb Samsung készülékre (nem minden kategória!), ha magyar piacra szánt a termék, akkor két év gyártói jótállás biztosított, ha rendelkezel a dokumentumokkal (és persze gyári eredetű meghibásodásról van szó). A kötelező jótállás 12 hónap, a +1 év ezen felül - amit Ádám is említ - a Samsung által önként vállalt jótállás. Ez korábban regisztrációhoz kötött volt, mostmár automatikusan érvényes, ha fel tudod mutatni a számlát és a termékadatokkal, vásárlási dátummal kitöltött, lepecsételt magyar nyelvű Samsung jótállási jegyet (szolgáltatói vásárlás esetén megfelelő a szolgáltató által kiállított garancia levél is)
Javasolnám @Tomcsi, hogy ellenőrizzétek, milyen dokumentumokat biztosított a bolt vásárláskor. Ha megvannak az említett papírok, akkor azok alapján a szervizben érvényesíthető a 2 év gari, illetve nagyobb súlyú televíziók esetén az Ügyfélszolgálatunkon is tudunk szervizbejelentést rögzíteni, hogy kiszálljanak házhoz.
Ha kérdésed van, jelezd
dátum: 27-09-2019 02:11 PM
- Megjelölés újként
- Könyvjelző
- Feliratkozás
- Elnémítás
- Kiemelés
- Nyomtatás
Azoknál a termékeknél nem él a 2 év gari, amelyeket nem magyar piacra gyártottak - de ha ezek az EU más országaiból származnak, akkor egy évet vállal a gyártó a szervizeken keresztül. Ha esetleg nincs magyar Samsung jótállási jegy, akkor a bolttal tudtok egyeztetni ahonnan vásároltátok a tv-t, hogy kitudják-e állítani ezt a papírt, hogy érvényesíteni tudjátok a két évet.
Megnézheted a kért jótállási jegy formáját ezen a linken: https://images.samsung.com/is/content/samsung/p5/hu/support/warranty/Warranty_Card_2018.pdf - ezt ki kell töltse a kereskedő minden adattal.
Visszatérve a szervizbejelentésre: 10 kg-nál nagyobb súlyú tévék esetén tudunk rögzíteni bejelentést (a honlapon, ha beírod a tv típusát, akkor a termék adatlapján megtudod nézni, hogy mennyi a súlya a készüléknek talppal), kiszáll a szerviz, általában javítják a helyszínen, ha ez nem megoldható, akkor beszállítják a szervizbe és javítást követően visszaszállítják
dátum: 25-09-2019 07:36 PM
- Megjelölés újként
- Könyvjelző
- Feliratkozás
- Elnémítás
- Kiemelés
- Nyomtatás
Tudtommal csak 1 év garancia van a TV-kre, ha nem kértetek külön kiterjesztett garanciát (az +1 év).
A garanciával kapcsolatos infókat itt találod:
https://www.samsung.com/hu/support/warranty/
dátum: 26-09-2019 09:14 AM
- Megjelölés újként
- Könyvjelző
- Feliratkozás
- Elnémítás
- Kiemelés
- Nyomtatás
köszi annyira nem lényeges csak én azt hittem a műazaki dolgoknál 2 van
dátum: 26-09-2019 04:30 PM
- Megjelölés újként
- Könyvjelző
- Feliratkozás
- Elnémítás
- Kiemelés
- Nyomtatás
Sziasztok,
Alapvetően a televíziók esetén és a legtöbb Samsung készülékre (nem minden kategória!), ha magyar piacra szánt a termék, akkor két év gyártói jótállás biztosított, ha rendelkezel a dokumentumokkal (és persze gyári eredetű meghibásodásról van szó). A kötelező jótállás 12 hónap, a +1 év ezen felül - amit Ádám is említ - a Samsung által önként vállalt jótállás. Ez korábban regisztrációhoz kötött volt, mostmár automatikusan érvényes, ha fel tudod mutatni a számlát és a termékadatokkal, vásárlási dátummal kitöltött, lepecsételt magyar nyelvű Samsung jótállási jegyet (szolgáltatói vásárlás esetén megfelelő a szolgáltató által kiállított garancia levél is)
Javasolnám @Tomcsi, hogy ellenőrizzétek, milyen dokumentumokat biztosított a bolt vásárláskor. Ha megvannak az említett papírok, akkor azok alapján a szervizben érvényesíthető a 2 év gari, illetve nagyobb súlyú televíziók esetén az Ügyfélszolgálatunkon is tudunk szervizbejelentést rögzíteni, hogy kiszálljanak házhoz.
Ha kérdésed van, jelezd
27-09-2019 10:25 AM – szerkesztés: 27-09-2019 10:34 AM
- Megjelölés újként
- Könyvjelző
- Feliratkozás
- Elnémítás
- Kiemelés
- Nyomtatás
köszi akkor jól tudtam. Gyanítom minden megvan de persze ne kelljen,, a kérdést is csak azért dobtam be, mert engem megnyugtatott ha bármi van a Samsung ügye még 1 évig, viszont anyukám szerint csak 1 volt. Az nekem új hogy 1ilyen gyártó cégtől kijönnek ha kell, ezt még akkor megkérdem, ha már ajánlottad, hogy kérdezzek, a helyszínen van javítás is, vagy elviszik a készüléket? 160 ezer körül van a tv ára azt hiszem, gondolom ez már elég nagy súly ahhoz, hogy jogosult legyek házhoz jövéshez.
dátum: 27-09-2019 02:11 PM
- Megjelölés újként
- Könyvjelző
- Feliratkozás
- Elnémítás
- Kiemelés
- Nyomtatás
Azoknál a termékeknél nem él a 2 év gari, amelyeket nem magyar piacra gyártottak - de ha ezek az EU más országaiból származnak, akkor egy évet vállal a gyártó a szervizeken keresztül. Ha esetleg nincs magyar Samsung jótállási jegy, akkor a bolttal tudtok egyeztetni ahonnan vásároltátok a tv-t, hogy kitudják-e állítani ezt a papírt, hogy érvényesíteni tudjátok a két évet.
Megnézheted a kért jótállási jegy formáját ezen a linken: https://images.samsung.com/is/content/samsung/p5/hu/support/warranty/Warranty_Card_2018.pdf - ezt ki kell töltse a kereskedő minden adattal.
Visszatérve a szervizbejelentésre: 10 kg-nál nagyobb súlyú tévék esetén tudunk rögzíteni bejelentést (a honlapon, ha beírod a tv típusát, akkor a termék adatlapján megtudod nézni, hogy mennyi a súlya a készüléknek talppal), kiszáll a szerviz, általában javítják a helyszínen, ha ez nem megoldható, akkor beszállítják a szervizbe és javítást követően visszaszállítják
dátum: 27-09-2019 06:26 PM
- Megjelölés újként
- Könyvjelző
- Feliratkozás
- Elnémítás
- Kiemelés
- Nyomtatás
dátum: 30-09-2019 01:18 PM
- Megjelölés újként
- Könyvjelző