Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Řazení programů O2 TV

(Téma vytvořeno: 14-01-2021 09:17 PM)
4452 Zobrazení
RudaPrich
First Poster
Možnosti

Zkoušel tady někdo seřadit programy O2 TV na TV Samsung UE43RU7402UXXH?

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@RudaPrich  Tak jsem to ověřoval u známých co mají O2 TV a prý je problém s řazením na straně O2. Ještě před nějakou dobou se programy řadily na internetu a v aplikaci stejně jako v STB, ale již několik měsíců to nefunguje, a programy se řadí podle pořadí, které určilo O2... 😐

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @RudaPrich 

Nemám momentálně TV k dispozici ale jeslti je O2TV na podobném principu jako Horizon Go od UPC, tak jsem si seřadil programy přes přihlášení na PC, a stejné řazení programu se mi projevilo všude. Můžete se zkusit přihlásit svým O2 účtem přes PC a zkusit programy seřadit tam, na televizoru to myslím pak bude také stejné.

fajnsnek2
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@RudaPrich 

Povedlo se naladit programy podle návodu jak jsme uváděl?

fajnsnek2
0 Like
RudaPrich
First Poster
Možnosti

Ne. Nejde to. Není tam ani ikonka s možností něco s kanály provádět. Je to tam v tom pořadí, co v TV Samsumg. Seřadit programy jde pouze V STB. A ten si nebudu pronajímat jenom kvůli řazení.

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@RudaPrich  Tak jsem to ověřoval u známých co mají O2 TV a prý je problém s řazením na straně O2. Ještě před nějakou dobou se programy řadily na internetu a v aplikaci stejně jako v STB, ale již několik měsíců to nefunguje, a programy se řadí podle pořadí, které určilo O2... 😐

fajnsnek2
0 Like
RudaPrich
First Poster
Možnosti

Díky za ochotu, když jsem již potřetí kontaktoval O2TV a chtěl jsem technika, ten mi řekl, že to nejde a ve faktuře jsem měl 99 Kč navíc.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Třeba se přístup O2 zlepší, ale těžko říct. Pokud Vám některá odpověď, můžete ji prosím přijmout jako řešení?

Děkuji Vám a přeji hezký den

fajnsnek2
0 Like