13-06-2017 10:30 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam.Jestem posiadaczem TV UE49KU6179U z zakrzywinym ekranem.Mieszkam w Niemczech a chciałbym zmienić w nim lokalizacje na Polskie obecnie mam tylko 2 kraje do wyboru Austrie i Niemcy.W moim starszym Smart TV od Samsunga robiło się to kombinacją klawiszy i cieszczyłem się wszystkimi polskimi aplikacjami.W tym UHD modelu niestety kombinacja klawiszy nic nie wnosi.Prosiłbym o pomoc
13-06-2017 03:58 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
25-06-2017 12:40 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wiesz co ja mam dokładnie ten sam problem. Moj tv jest z UK i też był chciał to zmienić. Jak narazie udało mi się zmienić listę aplikacji smart z teryturium Polski. Z tego co czytam to wystarczyło by wgrać softa z Pl i wszystko smiga, ktoś z urzytkowników oddał tv do serwisu i tak mu zrobili że wgrali soft i normalnie polska była do wyboru. Fajnie by bylo jak by samsung opisał taka procedura wgrania softu.
25-06-2017 12:41 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wiesz co ja mam dokładnie ten sam problem. Moj tv jest z UK i też był chciał to zmienić. Jak narazie udało mi się zmienić listę aplikacji smart z teryturium Polski. Z tego co czytam to wystarczyło by wgrać softa z Pl i wszystko smiga, ktoś z urzytkowników oddał tv do serwisu i tak mu zrobili że wgrali soft i normalnie polska była do wyboru. Fajnie by bylo jak by samsung opisał taka procedura wgrania softu.
22-11-2018 08:04 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Nie ma czegoś takiego jak polski soft jeśli TV trafił do serwisu to zostało zmienione w MENU serwisowym region z EU/Germany na EU lub EU/Poland.