Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana Lokalaizacji

(Temat utworzony: 13-06-2017 10:30 AM)
2850 Wyświetlenia
guzik_1972
First Poster
Opcje

Witam.Jestem posiadaczem TV UE49KU6179U z zakrzywinym ekranem.Mieszkam w Niemczech a chciałbym zmienić w nim lokalizacje na Polskie obecnie mam tylko 2 kraje do wyboru Austrie i Niemcy.W moim starszym Smart TV od Samsunga robiło się to kombinacją klawiszy i cieszczyłem się wszystkimi polskimi aplikacjami.W tym UHD modelu niestety kombinacja klawiszy nic nie wnosi.Prosiłbym o pomoc  

0 Like
4 Odpowiedzi
Darek84
Explorer
Opcje
Tak "na legalu" to chyba nie da rady.
0 Like
Mariusz48
First Poster
Opcje

Wiesz co ja mam dokładnie ten sam problem. Moj tv jest z UK i też był chciał to zmienić. Jak narazie udało mi się zmienić listę aplikacji smart z teryturium Polski. Z tego co czytam to wystarczyło by wgrać softa z Pl i wszystko smiga, ktoś z urzytkowników oddał tv do serwisu i tak mu zrobili że wgrali soft i normalnie polska była do wyboru. Fajnie by bylo jak by samsung opisał taka procedura wgrania softu.

0 Like
Mariusz48
First Poster
Opcje

Wiesz co ja mam dokładnie ten sam problem. Moj tv jest z UK i też był chciał to zmienić. Jak narazie udało mi się zmienić listę aplikacji smart z teryturium Polski. Z tego co czytam to wystarczyło by wgrać softa z Pl i wszystko smiga, ktoś z urzytkowników oddał tv do serwisu i tak mu zrobili że wgrali soft i normalnie polska była do wyboru. Fajnie by bylo jak by samsung opisał taka procedura wgrania softu.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Nie ma czegoś takiego jak polski soft jeśli TV trafił do serwisu to zostało zmienione w MENU serwisowym region z EU/Germany na EU lub EU/Poland.

0 Like