Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyszukiwanie aplikacji

(Temat utworzony: 22-06-2018 02:43 PM)
33713 Wyświetlenia
StaszekM
Helping Hand
Opcje

W dzisiejszych czasach, kiedy telewizory są prawie jak komputery, mamy możliwość pobierania i instalowania dedykowanych aplikacji.
Aby pobrać takie aplikacje należy z aplikacji Smat Hub wybrać zagadkę APPS. Jest to zakładka ze wszystkimi aplikacjami dedykowanymi dla Twojego telewizora.

1.jpg

Pojawi się nowa karta z polecanymi dla Ciebie aplikacji,

2.jpg

oczywiście możesz też wyszukać aplikację wybierając symbol lupy po prawej stronie na górze. Pojawi się wtedy wirtualna klawiatura, która umożliwi Ci wpisanie nazwy aplikacji.

3.jpg

Jak już znajdziesz aplikację, która Cię interesuje wystarczy, że zaznaczysz opcję instalacji i za chwilę możesz już cieszyć się nową aplikacją dostępną na twoim telewizorze Samsung.

Silverstale
First Poster
Opcje
Nie, powiesz mi proszę jak to zrobic?
0 Like
Silverstale
First Poster
Opcje

@vdsl2 jednak mam wersje 1270 oraz wyłączałem i włączałem telewizor. Niestety nic to nie dało 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
andrzejek98
Journeyman
Opcje
Dzień dobry, mam pytanie jak mogę pobrać aplikacje "Premiery Canal+" na telewizorze Samsung? W sklepie z aplikacjiami widnieje tylko aplikacja "Canal+" a mi konkretnie chodzi o "Premiery Canal+".
Z góry dziękuje.
0 Like
andrzejek98
Journeyman
Opcje
Samsung QN85BA
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@andrzejek98  Czy wyszukiwałeś ją w Smart Hub? Jeśli tak i nie ma to pozostaje ci kontakt z C+.

https://pl.canalplus.com/pomoc/wymagania-techniczne-premiery

andrzejek98
Journeyman
Opcje
Niestety, w SmartHub jej nie ma, nie ma jej nawet w sklepie z aplikacjami. Chyba będę musiał napisać do C+
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Wydaje mi się że aplikacja nie jest dostępna na modele z 2021,2022 i 2023 roku.

Może jeszcze kolega @kamil40013  sprawdzi u siebie na modelu z 2021 Q80A?

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@vdsl2, Na Q80A wyszukuje mi tylko zwykłą aplikację Canal+. Tej drugiej nie wyszukuje.