Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

UE50NU7092 Pauza nie działa

(Temat utworzony: 11-01-2019 01:52 PM)
545 Wyświetlenia
Dżejsek
Apprentice
Opcje

Od wczoraj mam problem - niechcący wcisnąłem przycisk stop na pilocie oglądając na player.pl i od tamtego momentu nie działa pauza, przewijanie. Gdy teraz wcisnę stop aplikacja przestaje działać i nienodpowiada. 

Probowalem się wylogować, wyłączałem tv, przywrócilem ustawienia fabryczne jednak nic nie pomaga.

czy ktoś wie jak mogę znów cieszyć się pauzą podczas oglądania? 

0 Like
6 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy na innych aplikacjach przycisk pauzy działa normalnie ?

Wina może być po stronie aplikacji, więc sugerowałbym kontakt z producentem aplikacji, pod tym linkiem:

https://pomoc.player.pl/kontakt

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Dżejsek spróbuj ponownej instalacji aplikacji. Wejdź w zakładkę aplikacje/Ustawienia/najedź na ikonę aplikacji. W rozwijanym pod ikoną menu wybierz ponowne instalowanie.

Gdy nie pomoże, odłącz tv od prądu na 10 min. poczekaj aż wszystkie pamięci się wyzerują i skonfiguruj apkę ponownie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Dżejsek
Apprentice
Opcje

@kamil40013 na netflixie działa normalnie

@Szewcu72 zrobiłem wszystko jak mówiłeś - niestety nie pomogło

Na telefonie, gdy włączam player - pauza działa bez problemu wiec bardziej mi się wydaje, ze to coś z tv.
Pewnie nie pozostaje nic tylko pisać do player, chociaż znając życie odeślą mnie do samsunga i nic nie będzie można zrobić 😞

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Napisz do playera. Może jednak coś od nich. Nie używam tej apki, więc trudno mi się coś więcej na jej temat wypowiadać.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Dżejsek  napisał(a):

Pewnie nie pozostaje nic tylko pisać do player, chociaż znając życie odeślą mnie do samsunga i nic nie będzie można zrobić 😞

Ja miałem kiedyś odwrotną sytuację. Zadzwoniłem do Samsunga w sprawie Playera, a oni mnie odesłali, do Playera.

Ogólnie, to z tą aplikacją zawsze są jakieś problemy.

0 Like
Dżejsek
Apprentice
Opcje
Po całodniowym chacie z obsługa player zgłosili to do swojej obsługi technicznej. Mam nadzieje, ze to coś da...

Dzięki za pomoc panowie!