11-01-2019 01:52 PM
Od wczoraj mam problem - niechcący wcisnąłem przycisk stop na pilocie oglądając na player.pl i od tamtego momentu nie działa pauza, przewijanie. Gdy teraz wcisnę stop aplikacja przestaje działać i nienodpowiada.
Probowalem się wylogować, wyłączałem tv, przywrócilem ustawienia fabryczne jednak nic nie pomaga.
czy ktoś wie jak mogę znów cieszyć się pauzą podczas oglądania?
11-01-2019 01:58 PM
Czy na innych aplikacjach przycisk pauzy działa normalnie ?
Wina może być po stronie aplikacji, więc sugerowałbym kontakt z producentem aplikacji, pod tym linkiem:
https://pomoc.player.pl/kontakt
11-01-2019 02:01 PM
@Dżejsek spróbuj ponownej instalacji aplikacji. Wejdź w zakładkę aplikacje/Ustawienia/najedź na ikonę aplikacji. W rozwijanym pod ikoną menu wybierz ponowne instalowanie.
Gdy nie pomoże, odłącz tv od prądu na 10 min. poczekaj aż wszystkie pamięci się wyzerują i skonfiguruj apkę ponownie.
11-01-2019 02:39 PM — edytowano 11-01-2019 02:49 PM
@kamil40013 na netflixie działa normalnie
@Szewcu72 zrobiłem wszystko jak mówiłeś - niestety nie pomogło
Na telefonie, gdy włączam player - pauza działa bez problemu wiec bardziej mi się wydaje, ze to coś z tv.
Pewnie nie pozostaje nic tylko pisać do player, chociaż znając życie odeślą mnie do samsunga i nic nie będzie można zrobić 😞
11-01-2019 05:11 PM
Napisz do playera. Może jednak coś od nich. Nie używam tej apki, więc trudno mi się coś więcej na jej temat wypowiadać.
11-01-2019 06:16 PM
@Dżejsek napisał(a):Pewnie nie pozostaje nic tylko pisać do player, chociaż znając życie odeślą mnie do samsunga i nic nie będzie można zrobić 😞
Ja miałem kiedyś odwrotną sytuację. Zadzwoniłem do Samsunga w sprawie Playera, a oni mnie odesłali, do Playera.
Ogólnie, to z tą aplikacją zawsze są jakieś problemy.
13-01-2019 01:29 PM