Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

UE40MU6472 Polskie menu

(Temat utworzony: 20-12-2020 03:59 PM)
292 Wyświetlenia
Sefer26
First Poster
Opcje

Posiadam tv samsung UE40MU6472. Jak ustawić w nim  polskie menu? 

0 Like
7 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Wejdź w ustawienia->ogólne ->menadżer systemu->język.

kaziuA535G
Pathfinder
Opcje
Witam takie pytanko 
Jak wiadomo Samsung ma Menu serwisowe po przez kombinacje przycisków na pilocie kiedyś tym się bawiłem i zresetowalem tv do ustawień fabrycznych nic nie przedstawiałem nic nie zmieniałem (chyba)i tu pojawił się Kruczek bo gdy musiałem tv przywrócić do ustawień fabrycznych z poziomu menu na tv wszystko gra ale tv łapie z automatu język angielski a wiem że zanim tam tyłem w tym menu serwisowym jak przywracalem ustawienia fabryczne to odpalał się w języku polskim by dokończyć konfigurację? 
Da się to zmienić?
Ktoś już miał podobnie? 
Z góry dziękuję za pomoc 
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@kaziuA535G  Raczej tak nie było nigdy że po zrobieniu Factory Reset jest zawsze ustawiony język Angielski a nie Polski.

kaziuA535G
Pathfinder
Opcje
No dokładnie więc nie wiem czy da się to odkręcić czy nie ?
Nie jest to uciążliwe ale jednak chciałbym to odkręcić
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Czy chcesz teraz w menu użytkownika zmienić na język Polski? W menu serwisowy nie ma takich ustawień aby po resecie ustawiał od razu język Polski.

kaziuA535G
Pathfinder
Opcje
Chodzi mi o to że nawet jak zresetuje tv z poziomu menu tv to jest angielski domyślny a był polski zanim go zresetowalem z menu serwisowego
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@kaziuA535G  Jestem w 100% pewny że nigdy tak nie miałeś. Jak wiejdziesz do menu serwisowego to widzisz że jest Language Set EU i PnP Language ENG.