20-01-2018 11:28 PM
Witam czy ktoś jest w stanie mi pomóc? ipla,demotywatory,accu weather,pol vod,polskie radio działają. Natomiast samsung apps,vod.tvp.pl,web browser smart hub NIE. wczwśniej było ok wszystko chodziło i pewnego dnia przestało niewiem czy dzieci coś przestawiiły czy po prostu samo padło. proszę o pomoc.
Pozdrtawiam
Marcin
20-01-2018 11:52 PM
Uuuu Panie... Skorzystaj z plików i instrukcji dostępnych na stronie wsparcia twoejego modelu: http://www.samsung.com/pl/support/model/UE32ES5500WXXH i zaktualizuj swój tv.
Z tego co widzę to tam już jest wersja 2008.0 !!!
Po tych czynnościach sprawdź i daj znać.
22-01-2018 12:43 PM
kiedy jeszcze wszystko działało próbowałem aktualizować oprogramowanie ale wyskakiwał komunikat że moja wersja jest naj nowsz i nie można zaktualizować tv.
czy jest możliwość podłączenia laptopado tv w celu aktualizacji?
czy tylko z pendriva?
i skąd ściągnąć takie oprogramowanie?
Jestem laikiem w tych sprawach więcproszę o wyrozumiałość.
:smileyhappy:
Pozdrawiam
22-01-2018 02:25 PM
Cześć gumus
Szewcu72 podał wyżej link do strony, na której znajdują się pliki do pobrania. Pobierz Upgrade File(USB type) Wersja 2008.0, All OS, następnie rozpakuj ten plik i wrzuć na pendrive, podłącz do TV i wybierz Menu > Pomoc techniczna > Aktualizacja > Aktualizuj przez USB.
22-01-2018 02:51 PM
Dziękuję jest ok wszystko znalazłem i tv śmiga.:smileyhappy:
Jeszcze raz DZIĘKI.
Pozdrawiam
22-01-2018 03:17 PM
A jednak NIE. Aktualizacja coprawda powiodła się i samsung apps otworzyło się ale po próbie pobrania czego kolwiek jest komunikat; "Wystąpiły zakłócenia w sieci.Spróbuj ponownie później(error code 012)" i tak jak przed tem alikacje które działały działają a te dalej nie.
Proszę o pomoc!
22-01-2018 03:24 PM