Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ue32es5500 wersja oprogramowania t-mst10pdeuc-1027.1 samsung apps nie działa

(Temat utworzony: 20-01-2018 11:28 PM)
4762 Wyświetlenia
gumus
First Poster
Opcje

Witam czy ktoś jest w stanie mi pomóc? ipla,demotywatory,accu weather,pol vod,polskie radio działają. Natomiast samsung apps,vod.tvp.pl,web browser smart hub NIE. wczwśniej było ok wszystko chodziło i pewnego dnia przestało niewiem czy dzieci coś przestawiiły czy po prostu samo padło. proszę o pomoc.

Pozdrtawiam

Marcin

0 Like
6 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@gumus

Uuuu Panie... Skorzystaj z plików i instrukcji dostępnych na stronie wsparcia twoejego modelu: http://www.samsung.com/pl/support/model/UE32ES5500WXXH i zaktualizuj swój tv.

Z tego co widzę to tam już jest wersja 2008.0 !!!

Po tych czynnościach sprawdź i daj znać.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
gumus
First Poster
Opcje

kiedy jeszcze wszystko działało próbowałem aktualizować oprogramowanie ale wyskakiwał komunikat że moja wersja jest naj nowsz i nie można zaktualizować tv.

czy jest możliwość podłączenia laptopado tv w celu aktualizacji?

czy tylko z pendriva?

i skąd ściągnąć takie oprogramowanie?

Jestem laikiem w tych sprawach więcproszę o wyrozumiałość.

:smileyhappy:

Pozdrawiam

0 Like
MateuszS
Navigator
Opcje

Cześć gumus

Szewcu72 podał wyżej link do strony, na której znajdują się pliki do pobrania. Pobierz Upgrade File(USB type) Wersja 2008.0, All OS, następnie rozpakuj ten plik i wrzuć na pendrive, podłącz do TV i wybierz Menu > Pomoc techniczna > Aktualizacja > Aktualizuj przez USB.

Pozdrawiam
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like
gumus
First Poster
Opcje

Dziękuję jest ok wszystko znalazłem i tv śmiga.:smileyhappy:

Jeszcze raz DZIĘKI.

Pozdrawiam

0 Like
gumus
First Poster
Opcje

A jednak NIE. Aktualizacja coprawda powiodła się i samsung apps otworzyło się  ale po próbie pobrania czego kolwiek jest komunikat; "Wystąpiły zakłócenia w sieci.Spróbuj ponownie później(error code 012)"  i tak jak przed tem alikacje które działały działają a te dalej nie.

Proszę o pomoc!

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Sprawdź w ustawieniach, czy Smart HUB ma pełne połączenie z siecią? Zrób restart HUBa zainstaluj ponownie aplikacje i sprawdź. Jeżeli nadal będą błędy, skontaktuj się z dostawcą usług internetowych, czy nie blokuje jakiś portów. Tylko nie z panią z infolinii, tylko z jakiś technikiem/informatykiem.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like