Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

TV UE55NU7102K jak sterować za pomocą smartfona

(Temat utworzony: 06-12-2018 11:28 PM)
2385 Wyświetlenia
pablo81
Journeyman
Opcje

Jak sterować tym telewizorem za pmocą smartfona innej marki niż samsung? Czy są jakieś aplikacje które pozwalają połączyć sie z tym telewizorem i sterować nim jak pilotem za pomocą smartfona? Próbowałem z aplikacją Smart View ale albo w ogole nie widzi telewizora albo nie może się z nim połączyć...:face-with-rolling-eyes: . Czy jest jakaś możliwośc sparwoania tego modelu ze smartfonem ?

0 Like
23 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@pablo81 klawiatura w YT nie działa, co do ustawienia czułości kursora nie pamiętam, ale chyba nie ma czegoś takiego. 😞

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
pablo81
Journeyman
Opcje

To tylko smartfonowa klawiatura nie będzie działać na YouTube czy ogólnie żadna? Powiedzmy jakbym dokupil jakąś z touchpadem radiową to też nie zadziała? A touchpad w takiej będzie lepiej działał niż na smartfonie? 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@pablo81 aplikacja YT nie lubi klawiatur (czytaj nie obsługuje), trzeba się męczyć przeskakując z literki na literkę, z funkcji na funkcję.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
pablo81
Journeyman
Opcje

A to Google pod górkę robi 

0 Like