Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tv smart netflix ladowanie i nie odpala

(Temat utworzony: 07-01-2022 08:30 PM)
2364 Wyświetlenia
Members_I0UGc2k
First Poster
Opcje

Witam. Rodzice maja tv  smart samsung 50 cali kupiony 2 lata temu. Do tamtej pory nie używali netflix 

Próbuje im podlaczyc netflix i mam nastepujacy problem. Odpalam aplikacje na tv jak badz z pilota przycisk netflix i mam info ladowanie netflix i po kilku chwilach wyłącza się.  Nie dochodzi do momentu logowania czy czegokolwiek. Google i internet działa normalnie.  Proszę o porady 

0 Like
10 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Mateusz802
Explorer
Opcje
Zawsze możesz też sprawdzić na innym źródle internetu np (udostępnij ze swojego telefonu tyle ze po 5Ghz w miarę możliwości)
0 Like
Members_I0UGc2k
First Poster
Opcje

No I aktualizacje ściągnąłem okazało się że jest aktualne . Po czasie wyłączyłem z zasilania na minutę i włączyłem 

Podłączyłem neta z smartfona i problem nie został rozwiązany.  Netflix nie odpalił , przez kilka sek info netflix ladowanie i wyłącza się 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Members_I0UGc2k  Nadal nie napisałeś jaki masz dokładny model TV oraz wersję firmware.

0 Like
Members_I0UGc2k
First Poster
Opcje

Podejde do Rodziców po model 

A firmawre tj wersja oprogramowania znajduje się w ustawieniach i aktualizacja oprogramowania?

0 Like
Members_I0UGc2k
First Poster
Opcje

Ue50ru7472u

1392

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Mam UE43RU7472 i aplikacja dziala bez problemu. Wykonaj reset T V lub Smart Hub.
0 Like
Members_I0UGc2k
First Poster
Opcje

Reset to jest to co zrobiłem na początku 

0 Like