Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

TV samsung ue55nu8042t przechyla się w lewą stronę

(Temat utworzony: 08-10-2018 05:31 PM)
1480 Wyświetlenia
Chrz4n3k
Journeyman
Opcje

Witam mój telewizor znajduje się na podstawie dolaczanej do zestawu i umieściłem go na szafce zauważyłem że przechyla się na lewą stronę tak ok 5-6 mm że jest to dość widoczne jakieś pomysły na wyeliminowanie tekiego przypadku? Dodam że proces skręcanie podstawy przebiegł bez problemów. 

0 Like
SebastianSz_
Explorer
Opcje
Raczej tak ale sprawdzę to jeszcze
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Od tego trzeba zacząć. Poza tym nie pisz postu pod postem. Jak chcesz coś dodać użyj edycji.

SebastianSz_
Explorer
Opcje
Oki
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Te podstawy trzeba dobrze włożyć na swoje miejsce i dobrze dokręcić. Proszę zatem sobie sprawdzic czy wszystko jest dobrze spasowane.
SebastianSz_
Explorer
Opcje
Sprawdzę napewno
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę zatem dać znać.
0 Like
SebastianSz_
Explorer
Opcje
Ok
0 Like
wojwoz
Apprentice
Opcje

Cześć, 

mój TV po prawidłowym montażu jest odchylony do tyłu (zdjęcie poniżej).  . W ocenie Centrum Wsparcia jest to dopuszczalne, jednak w mojej ocenie odchylenie jest nadmiarowe. Czy mieliście doświadczenie z taką sytuacją? Pozdrawiamodchylenie.jpg

0 Like
NikodemK
Expert
Opcje

Cześć, @wojwoz 

Upewnij się w pierwszej kolejności, że podstawa jest zamontowana i dobrze przykręcona zgodnie z Quick Guide ze strony poniżej, jeżeli śruby nie są przykręcone równo, TV faktycznie może się lekko przechylić, jednak nie powinno to wpływać na stabilność samego urządzenia:

https://www.samsung.com/pl/support/model/QE50QN91BATXXH/

Jeżeli weryfikowałeś sprawę ze wsparciem i twierdzą, że wszystko jest poprawnie, możesz jeszcze w celu weryfikacji sam się skontaktować z serwisem, będą mogli to sprawdzić na miejscu, serwis możesz wyszukać poniżej:

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

wojwoz
Apprentice
Opcje
Dziękuję!
0 Like