Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

TV Qled QE65Q7FNAT parowanie sluchawek Bose

(Temat utworzony: 09-12-2018 11:15 AM)
877 Wyświetlenia
P_Janus
First Poster
Opcje

Witam, Staram sie sparowac z TV sluchawki bluetooth Bose Soundsport Free Wireless. Telewizor sluchawki widzi natomiast  ich nie podlacza (komunikat: sprawdz czy sluchawki sa wlaczone; a sluchawki sa w trybie parowania). Wykonuje standardowe kroki jak przy podlaczaniu innego sprzetu przez bt. Czy robie cos zle? Prosze o pomoc. Dziekuje, Przemek

0 Like
15 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@P_JanusCzy masz już najnowszy firmware w TV wer 1153 ?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@P_Janus a słuchawki faktycznie w trybie parowania?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
P_Janus
First Poster
Opcje
Moja obecna wersja firmware to 1250. Sprawdzilem, zadnej nowej nie ma.
0 Like
P_Janus
First Poster
Opcje
tak, sluchawki sa w trybie parowania, bez problemu paruja z innymi urzadzeniami
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

To musisz skorzystać z opcji Aktualizacja oprogramowania przez USB i pobrać aktulizacje z tej stony

0 Like
P_Janus
First Poster
Opcje
czy dobrze rozumiem: aktualizacja 1153 jest nowsza niz 1250?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@P_JanusMój błąd masz już najnowszy firmware. Odłącz TV na 10 min od prądu i spróbuj sparować słuchawki.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@P_Janus A sprawdź, czy przypadkiem słuchawki nie muszą być rozłączone z innym urządzeniem w celu sparowania z nowym? Sprawdź w instrukcji z iloma urządzeniami mogą być spraowane jednocześnie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
P_Janus
First Poster
Opcje
odlaczenie pradowe TV nie pomoglo - nadal nie paruje choc widzi sluchawki. Sluchawki sa rozloczone. Czy jest mozliwosc ze Samsung TV nie paruje sluchawek Bose?
0 Like