Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tizen

(Temat utworzony: 13-03-2017 07:25 PM)
2927 Wyświetlenia
SZ3JK3R
First Poster
Opcje

Witam mam tv UE48JU6410 czy mam szansę na aktualizacje do tizena 2017? Pozdrawiam 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
MichałL
Pathfinder
Opcje

Hej @SZ3JK3R

W chwili obecnej nie ma planów aktualizacji wcześniejszych wersji Tizen do tej z 2017 roku.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij kudo!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
22 Odpowiedzi
Rozwiązanie
MichałL
Pathfinder
Opcje

Hej @SZ3JK3R

W chwili obecnej nie ma planów aktualizacji wcześniejszych wersji Tizen do tej z 2017 roku.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij kudo!
0 Like
Maciek_S
Pioneer
Opcje

Dzień dobry,

mój telewizor to 55" QLED 4K TV Q7F (E55Q7FAMT), wersja oprogramowania 1310.1. Jak to wersja systemu Tizen? W informacji o telewizorze nie mogę tego wyczytać.

Pozdrawiam
Maciej

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Maciek_S Ten model ma wersję TIZEN 3.0.

Maciek_S
Pioneer
Opcje

Dzięki!

0 Like
gqx
Pathfinder
Opcje
Witam, czy jsk się dowiedziałem że mój smart tv jest zbyt stary na fabryczną sktualizację tizena, to czy da się wgrać tizen 3 samodzielnie? Pozdrawiam
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@gqx Nie ma takiej możliwości i nigdy nie było.

gqx
Pathfinder
Opcje
Dzięki
0 Like
gqx
Pathfinder
Opcje
Nie widzę wcześniejszego komentarza
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Ja widzę twoją odpowiedz. Możesz nie widzieć bo twój wcześniejszym temat był scalony z tym nie z tym dzisiejszym. Jak sam napisałeś jest to aplikacja mobilna i dlatego masz problem zobaczeniem odpowiedzi. Dlatego zachęcam do przeglądania forum z poziomu przeglądarki.

https://eu.community.samsung.com/t5/telewizory/r%C4%99czna-aktualizacja-do-tizen-3-0/m-p/7105638/hig...