Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

telewizor samsung ue40f6320awxzh przeglądarka you tube nie odtwarza

(Temat utworzony: 15-07-2018 02:44 PM)
1964 Wyświetlenia
mały
Apprentice
Opcje

Dzień dobrym,mam problem z odtworzeniem programów na you tube,coś czytałem że przeglądarki nie odtwarzają pewnych formatów ,czy da się to jakoś uaktualnić.Chciałem zaktualizować you tuba,ale nie da się go nawet usunąć i zainstalować ponownie(opcje te nie są podświetlone),aktualizacja telewizora tego modelu jest  zrobiona(2126).

Czy jest jakaś możliwość zrobienia tego?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
StaszekM
Helping Hand
Opcje

Cześć 

Zakładam więc, że strona nie jest dostosowana do przeglądarek tv, przez co mogą pojawić się takie objawy. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

17 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A czy przypadkiem seria F nie przestała być już wspierana przez google?
Niestety firma co roku, kończy wsparcie dla starszych modeli tv i dotyczy to wszystkich producentów. 😞

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
StaszekM
Helping Hand
Opcje

Cześć 

Proszę powiedz, czy chcesz używać przeglądarki, czy aplikacji.
Biorąc pod uwagę, że wersję oprogramowania masz aktualną, aplikacja też powinna być w najnowszej wersji do Twojego modelu telewizora i nie powinno być utrudnień, jeśli chodzi o odtwarzanie materiałów z YouTube.
Testowałem YouTube na podobnym modelu, zarówno na przeglądarce jak i aplikacji wszystko było ok.

Spróbuj zresetować smart hub. Z menu wybierz ustawienia/ funkcje smart hub/ reset smart hub. Wyłącz i włącz tv, poczekaj na aktualizację smart huba i powinno być ok.

mały
Apprentice
Opcje
Dziękuje Szewcu za odpowiedź.Sprawa potoczyła się następująco:zrobiłem factory reset telewizora,okazało się że filmiki i you tube w moich aplikacjach działają ,można wszystko oglądać jest świetnie.Mam w domu chorą osobę która ogląda msze na żywo online i właśnie wchodząc na tę stronę przez web browser otwiera się google i tam wchodzę na msze online,ale uruchamiając msze w okienku you tube ,wyskakuje monit:twoja przeglądarka nie rozpoznaje obecnie żadnego z dostępnych formatów wideo.To jak to jest tu śmiga you tub a przez przeglądarkę nie.Może zaktualizować przeglądarkę,zmienić na inną nie wiem ,dla mnie nie musi to być w tym telewizorze ale zależy mi na chorej osobie,dziękuje z góry i przepraszam za zawracanie głowy.
0 Like
StaszekM
Helping Hand
Opcje

Cześć 

mały
Apprentice
Opcje
Dziękuje,już podaje: https://msza-online.net/msze-swiete-na-zywo-po-polsku/
Trzeba wybrać najbliższą godzinę nadawania i wyświetlić
0 Like
Rozwiązanie
StaszekM
Helping Hand
Opcje

Cześć 

Zakładam więc, że strona nie jest dostosowana do przeglądarek tv, przez co mogą pojawić się takie objawy. 

mały
Apprentice
Opcje
Dziękuje pozdrawiam.
0 Like
StaszekM
Helping Hand
Opcje

Proszę bardzo :smileyhappy:

0 Like
holbi1981
Apprentice
Opcje
Od kilku, może kilkunastu dni nie nogę uruchomić żadnego filmu w przeglądarce internetowej moje telewizora. Wczesniej wszytko działało przez kilka lat bez problemu! Nieważne czy to youtube czy inne strony - żaden film się nie odpala. Nie mogę pobrać aktualizacji bo niby system jest aktualny... o co chodzi?