Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

tło w led uhd 8072

(Temat utworzony: 19-03-2019 09:58 AM)
467 Wyświetlenia
marcin1975
Apprentice
Opcje

witam, posiadam led uhd 8072 -55 cali ,od paru dni zauważyłem ze białe  tło ekranu przy zmieniajacych się scenach automatycznie się doswietla tak jakby led nie dawał rady z jasnośćią i doswietlał tło,a wczesniej tego nie zauważyłem.Przypomne tylko że wszystkie eco g...a mam powyłaczane więc co to?najbardziej widac to przy reklamach jak przeskakuje z ciemnej reklamy na jasną.zaczyna mnie to denerwowac tym bardziej ze tego wczesniej nie było.

pozdrawiam c

0 Like
19 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jak masz już 1202 zainstalowana to tej 1202.3 nie wgrasz bo jest widoczna jako 1202 a nie 1202.3

0 Like
marcin1975
Apprentice
Opcje
to jak rozpoznac czy mam 1202?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
marcin1975
Apprentice
Opcje
ok zobacze
0 Like
marcin1975
Apprentice
Opcje

witam ponownie mam najnowsze oprogramowanie 1202.Według zaleceń skasowałem wszystko i ustawiłem od nowa i ____ to samo co wczesniej ,przy przeskoku z ciemnego tła na jasne tło się rozjasnia i jest to mega wkurzające,a jak ogladasz np discovery i szybko zmieniajace się tła ____ oszalec mozna,niema przeskoku z obrazu na obraz takiego szybkiego stałego zeby nie zobaczyc tego rozjasniania.

Zachowajmy kulturę języka. Edytowano przez /RadeK

0 Like
RadekK
Hotshot
Opcje

Cześć @marcin1975,

Jutro na forum będą dostępni nasi eksperci: @MichałM , @StaszekM , @Ola_P  i @MagdaB. Dam im znać, aby przyjrzeli się opisanej przez Ciebie usterce. Wierzę, że uda się znaleźć rozwiązanie.

0 Like
marcin1975
Apprentice
Opcje
Witam Radekk dziękuję za zainteresowanie będę czekał na próbe rozwiązania problemu.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@marcin1975  Czy nie możesz zadzwonić na infolinie Samsunga i zgłosić problem z działaniem swojego TV tel 22 607 93 33.

Nawed gdy pojawi się nowa aktulizacja może nie rozwiązać twojgo problem bo może problem jest po stronie płyty głowniej lub matrycy i będzie konieczna wymiana przez serwis. Co myślisz o tym ?

0 Like
marcin1975
Apprentice
Opcje
Witam,prędzej go oddam do sklepu bo jeżeli wychodzi taka usterka po miesiącu od zakupu to jest to wada ukryta i mam prawo oddać go do 6 miesięcy z niezgodności towaru przy zakupie(rękojmia).pozdrawiam
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@marcin1975  Poczytaj jaki jest czas reklamacje a rekojmia.

0 Like