Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Smart things

(Temat utworzony: 26-08-2019 03:40 PM)
1025 Wyświetlenia
Zazowy
First Poster
Opcje

Witam posiadam telewizor model ue32h5303aw próbuje na wszelkie sposoby sparowac go z telefonem w aplikacji YouTube wykrywa mi telewizor bez problemu ale nic poza tym w opcji prezentacja w telefonie niestety nie wykrywa tv jak i w aplikacji smart things

0 Like
12 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Zazowy  Twój TV nie posiada Smart things czy nawet Smart View a jedynie masz Samsung Link

Więcej znajdziesz w instrukcji obsługi na stronie 21 

http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201410/20141014132556985/[POL]NMDVBEUH-1.105-1013.pdf

Zazowy
First Poster
Opcje
Niestety nie mogę takowej apki pobrać na tel gdyż już jest niedostepna
W zakładkach smart hub wyświetla mi smart view ale odpala str tylko i nic wiecej
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jesli masz telefon Samsunga to jest dostepny juz w samym telefonie Smart View ale jest sporo w google play 

https://play.google.com/store/apps/collection/cluster?clp=ggEMCgpzbWFydCB2aWV3:S:ANO1ljLhqWo&gsr=Cg-...

Screenshot_20190826-160725_One UI Home.jpgScreenshot_20190826-160731_Smart View.jpg

0 Like
Zazowy
First Poster
Opcje
Smart view właśnie przekierowal mnie na smart things po wykryciu telewizora
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Zazowy  Jakoś mój telefon bez problemu łączy się z TV przez Smart View jako odbicie luszczane z  tel A 6 2018 i TV UE40JU6740 bez przekierowywania na Smart things.

Screenshot_20190826-162043_Smart View.jpgScreenshot_20190826-162124_One UI Home.jpg

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Zazowy  Jeszcze jedno czy masz taki firmware w TV wer 1180 ? I czy możesz napisać jaki masz telefom markę/model ?

0 Like
zalko
Voyager
Opcje

Jak dla mnie jeszcze ta aplikacja niedobrobiona..Tel Huawei Mate 10 Pro. Usiłuję zrobićautomatyzację aby tv włączał mi pogodę w Ambient o określonej godz.  Niestety pozornie nic się nie dzieje ale w historii-załączono tv co nie jest prawdą.

Być może coś źle robię (gamoniem nie jestem ))))   Poza tym nie mam opcji odbicia lustrzanego czy też innych być może dlatego,że to nie Samsung (!?) ale aplikacje powinny być bardziej uniwersalne.

Proszę o podpowiedziScreenshot_20200106_110817_com.samsung.android.oneconnect.jpg

QE55QN85BAT
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@zalko  żaden producent nie gwarantuje Ci, że będzie wszystko działać z inną marką. 

SmartThings jest zoptymalizowany dla smartfonów Samsung. Niektóre funkcje mogą być ograniczone w przypadku korzystania ze smartfonów innych producentów

zalko
Voyager
Opcje

Dzisiejszy update przyniosło Tap Sound i Tap View  ale nie ogarniam...czy to dla najnowszych 2020 tv czy też inaczej

QE55QN85BAT
0 Like