Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung UE55JU6800

(Temat utworzony: 05-01-2018 11:12 AM)
723 Wyświetlenia
PABLO801
Student
Opcje

Zaciemniony obraz ok 15-20 cm od góry telewizora. Mam go dwa lata. Robiłem reset ustawień i nic... 

0 Like
8 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@PABLO801

Wytłuszczanie tekstu w postach nic nie da, tylko kłuje w oczy. To tak gwoli netykiety i na przyszłość.
Co do samego problemu. Zrób zdjęcia, ale całej powierzchni telewizora, aby wszystko było widać i wstaw tu.
Wyobraź sobie, że my nie widzimy co się u ciebie dzieje, a zgadywać i gdybać przy udzielaniu porad nie wypada i nie ma najmniejszego sensu. :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
PABLO801
Student
Opcje

Pierwszy raz piszę na takim czacie i to jakieś wytluszczenie to nie moja robota, a zdjęcia nie wiem jak wstawić...Wyluzuj chłopie nie jestem tutaj żeby wysluchiwac o mojej pisowni tylko szukam rady o tv

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Ale ja jestem wyluzowany, to Ty się spinasz, gdy ktoś udziela Ci rad, jak się zachować na forum i nie robi tego złośliwie, tylko dla dobra społeczności.

Aby wstawić multimedia do postu, skorzystaj z przycisku "Odpowiedź"wybór.PNG

Zmieni się tryb edytora. W otwartym oknie kliknij na ikonkę aparatu z opisem "Zdjęcia". Ta opcja pozwalana na dodawanie grafik i ich konfigurację.edytor.PNG

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
PABLO801
Student
Opcje

IMG_20180105_132404.jpg

IMG_20180105_132452.jpg

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@PABLO801

No nieciekawie to wygląda. Padło podświetlanie. Z elektrycznego punktu widzenia, to jakby diody straciły masę.

Ja bym kontaktował się z serwisem i umawiał wizytę.

PABLO801
Student
Opcje

Dzięki...Już kiedyś to się pojawiało ale szybko znikalo a dzisiaj jest od rana . Odłączyłem od zasilania i zrobiłem reset ... Nie pomogło. 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Usterki elektrycznej programowo nie naprawisz. Kontakt z serwisem, tym bardziej, ze napisałeś, źe wcześniej już miałeś ten objaw.

0 Like
Tommyz
First Poster
Opcje

Mam dokładnie taki sam objaw tyle, że na dole. Przypominają mi się czasy jak się waliło w telewizor. Kiedyś, aby nie śnieżył a dzisiaj, aby działało całe podświetlenie matrycy :winking-face:

0 Like