Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung tv zablokowany poziom głosu

(Temat utworzony: 13-07-2022 11:06 AM)
15380 Wyświetlenia
Gość1
First Poster
Opcje

Witam

W telewizorze nie mogę zmienić poziomu głośności -  telewizor nie reaguje na zmianę głośności za pośrednictwem pilota . Jest stały poziom głośności, w tym przypadku 23.  Zmiana poziomu głosu za pomocą pilota nie działa. Poziom głosu został zablokowany z poziomu obsługi pilota (włączone zostały zapewne jakieś przyciski). Proszę o informację jak odblokować 

0 Like
9 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Gość1 Napisz o jaki chodzi dokładny model TV? 

Gość1
First Poster
Opcje

Podaję dane UE32M5602AK

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Gość1  Wykonaj reset TV do ustawień fabrycznych. Możliwe jest ze masz też uszkodzony pilot

Gość1
First Poster
Opcje

Pilot jest sprawny - sprawdzony, mam również drugi tzw. uniwersalny też sprawdzony.  Analogiczną sytuację - taki sam model tv - miał trzy lata temu mój brat, zablokowany poziom głosu na pilocie przez dziecko, na pewno nie robił resetu - tego jest pewien, ale nie może sobie przypomnieć kombinacji przycisków odblokowujących poziom głosu.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Gość1 Nie kojarzę aby kiedyś była taka opcja blokowania poprzez kombinacje klawiszy🤔

Może kolega @_Technik_ pamięta coś o takiej kombinacji?

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Gość1 @vdsl2 Witam. A czy z panelu tv zmiana głośności działa? Kiedyś dawno temu taką opcję miał Grundig nazywało się to opcja hotelową naciskało się przycisk info I power. W Samsungach się z czymś takim nie spotkałem jeszcze.
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Gość1, udało się rozwiązać problem? Spróbuj zacząć od diagnostyki: Ustawienia > Pomoc techn. > Diagnostyka > Test dźwięku i podczas tego testu spróbuj wyregulować głośność.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

zdzisjaw
First Poster
Opcje
Czy jest blokada głośności wtelewizorze samsung 4k model 7172
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@zdzisjaw  napisał(a):
Czy jest blokada głośności wtelewizorze samsung 4k model 7172

Nie ma czegoś takiego.