Chiudi

What are you looking for?

annulla
Visualizzazione dei risultati per 
Cerca invece 
Intendevi dire: 

Samsung QLED QE55Q67TAU - Obudowa

(Argomento creato il giorno: 18-04-2021 01:27 PM)
405 Visualizzazioni

Anche io ho questo problema

DziamDziak1899
First Poster
Opzioni

Witam,
otóż jestem od niedawna posiadaczem owego telewizora. Niestety nie jestem zadowolony z tego produktu. Składałem już reklamację, ponieważ na początku mój model posiadał makabryczne wycieki światła. Przysłano do mnie technika, który oznajmij że to norma w tym modelu i nie jest to podstawą do wymiany matrycy. Korzystając z okazji zgłosiłem również nieprawidłowe spasowanie obudowy co według Pana technika - nie zgadniecie - nie jest podstawą do wymiany matrycy, ponieważ mieści się w normie.

Jakość wykończenia tego telewizora jest tragiczna. Z jednej strony odstęp między matrycą i ramką jest masakryczny. Osoba, która składała ten tv musiała być chyba pijana, że nie zauważyła odstępu na 2 mm z lewej strony. Jest to mój trzeci telewizor marki Samsung i jestem zawiedziony. Kupiłem sugerując się opiniami w intrenecie i to był mój błąd. 

IMG_20210413_162703__01.jpgIMG_20210413_162654.jpg

Jak można takiego bubla wypuścić z fabryki?

0 Likes
2 Risposte
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opzioni

@DziamDziak1899  Czy odwołałeś się od decyzji serwisu pisząc do działu reklamacji?

https://www.samsung.com/pl/support/contact/#onlinesupport

0 Likes
DziamDziak1899
First Poster
Opzioni

Złożyłem po prostu kolejną reklamację z tytułu rękojmi w sklepie, którym kupowałem (OleOle). Ponieważ pierwsza reklamacja dotyczyła innej wady. 

0 Likes