in data 18-04-2021 01:27 PM
- Contrassegnare come Nuovo
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
- Segnalare contenuto inappropriato
Witam,
otóż jestem od niedawna posiadaczem owego telewizora. Niestety nie jestem zadowolony z tego produktu. Składałem już reklamację, ponieważ na początku mój model posiadał makabryczne wycieki światła. Przysłano do mnie technika, który oznajmij że to norma w tym modelu i nie jest to podstawą do wymiany matrycy. Korzystając z okazji zgłosiłem również nieprawidłowe spasowanie obudowy co według Pana technika - nie zgadniecie - nie jest podstawą do wymiany matrycy, ponieważ mieści się w normie.
Jakość wykończenia tego telewizora jest tragiczna. Z jednej strony odstęp między matrycą i ramką jest masakryczny. Osoba, która składała ten tv musiała być chyba pijana, że nie zauważyła odstępu na 2 mm z lewej strony. Jest to mój trzeci telewizor marki Samsung i jestem zawiedziony. Kupiłem sugerując się opiniami w intrenecie i to był mój błąd.
Jak można takiego bubla wypuścić z fabryki?
18-04-2021 01:33 PM - modificato 18-04-2021 01:33 PM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
@DziamDziak1899 Czy odwołałeś się od decyzji serwisu pisząc do działu reklamacji?
in data 18-04-2021 01:43 PM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
Złożyłem po prostu kolejną reklamację z tytułu rękojmi w sklepie, którym kupowałem (OleOle). Ponieważ pierwsza reklamacja dotyczyła innej wady.