Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung QE65Q77B Problem brak obrazu jest dźwięk

(Temat utworzony: 23-10-2022 11:12 AM)
101441 Wyświetlenia
MacStr
Student
Opcje
3 dni telewizor w domu używany tylko do ps4 i netfilx. 
Odpalam TV słychać dźwięk lecz menu się nie odpala widać że matryca jest delikatnie podświetlona. Reaguje na pilota ale bez obrazu. 
Robilem resztę długi krótki kable wszystkie odłączane. Ktoś miał podobny problem? @Samsung serwis ?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Najlepiej bezpośrednio do Samsunga tel 22 607 93 33 i serwis powinien naprawić w domu.

angelus78
First Poster
Opcje
Dzieki wielkie. Pozdrawiam
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Proszę bardzo. Pozdrawiam.

Olza1
First Poster
Opcje
Informacją na tv naziemnej "to kanał audio i nie zawiera sygnałów wideo" co to oznacza ? Nie ma obrazu jest dźwięk
0 Like
Filip28
First Poster
Opcje

witam mam problem w TV Samsung UE46F6400AWXXH wczoraj wszystko ładnie chodziło dzisiaj chce odpalić sobie jakiś film i telewizor nie reaguje podświetla się ekran ale nie ma obrazu. Jaki może być powód? 

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Filip28, wyłącz telewizor, odłącz od niego wszystkie urządzenia zewnętrzne (wszystkie kable), następnie też od gniazda zasilania i odczekaj kilka minut. Następnie ponownie podłącz do prądu i sprawdź, jak będzie wyglądać sytuacja.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Oliffka
First Poster
Opcje
U mnie pomogło wyłączenie z kontaktu i anteny i telewizora na 5 min
0 Like
daVVVid
First Poster
Opcje
Witam. Mam TV Samsung PS43E450A1W Po włączeniu nie było obrazu tylko sam dźwięk. Ekran ciemny i po podświetleniu latarka nic nie widać. Proszę o pomoc w zdiagnozowaniu możliwych usterek.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@daVVVid  Z poziomu forum nie zdiagnozujemy twojego urzadzenia. Jedyna opcja to udanie się z TV do serwisu.

Autoryzowane Centra Serwisowe
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/