Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung QE55Q60RATXXH

(Temat utworzony: 14-08-2021 08:57 AM)
510 Wyświetlenia
Bubster23
Journeyman
Opcje
Witam, mam problem z telewizorem. W czasie oglądania wyłączył sie. Gdy próbowałem go włączyć pokazywał się napis i dochodziło do resetu i tak ciągle. Jaka może być tego przyczyną albo jaka usterka

0 Like
12 Odpowiedzi
Bubster23
Journeyman
Opcje
0 Like
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Spróbuj wyjąć wtyczkę z gniazdka zasilającego na min 30s. W tym czasie odłącz od tv wszystkie podłączone urządzenia typu dysk zewnętrzny o ile masz podłączony, kartę/moduł CI, dekoder itd. Uruchom tv bez tych urządzeń i sprawdź czy uruchomi się normalnie.
Bubster23
Journeyman
Opcje
Robiłem nic nie pomogło
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Bubster23  Pozostaje Ci kontakt z infolinią lub serwisem.

https://www.samsung.com/pl/support/#contact

Bubster23
Journeyman
Opcje
Serwis w niczym mi nie pomógł najpierw nakierował mnie na serwis z poznani oni nie pomogą a innym razem na Warszawę a mieszkam w Stargardzie....
0 Like
Bubster23
Journeyman
Opcje
Chodziło mi bardziej czy ktoś miał może to samo co ja mam z telewizorem
0 Like
Bubster23
Journeyman
Opcje
Ja nawet nie mam możliwość wejścia do menu telewizora... bardziej chodzi o to ze się resetuje ciagle jakby nie mógł przejsc fazy załadunku po swojej nazwie
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Bubster23  Mam dwa modele jak QE43Q60RAT i z tym nie miałem żadnego problemu. Natomiast z UE43RU7472 po około miesiąca od zakupu padła mi matryca i nie pytałem się na forum czy ktoś miał taki sam czy podobny problem. Zgłosiłem problem na infolinie serwis naprawił i działa do dziś. Po naprawie dowiesz się co zostało wymienione i będziesz wiedział co się uszkodziło. Pamiętaj że podobny objaw nie znaczy że u kogoś zastała wymieniona ta sama część co u ciebie.