Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Q90T reklamacja DSE + klej z pod matrycy

(Temat utworzony: 27-03-2021 06:46 PM)
575 Wyświetlenia
amenadiel
Pioneer
Opcje

Witam. Dwa razy miałem wymieniona matrycę z powodu DSE . Raz jako gwarancja , drugi raz jako rękojmia przez sklep. W dwóch przypadkach wymienili matrycę.na nową.  W drugiej matrycy są te same defekty DSE co wcześniej oraz defekt wystającego kleju z pod matrycy. Po zgłoszeniu faktu jako druga rękojmia,  przybył technik i stwierdził że teraz już jest wszystko wporzadku i taka opinie wydali dla sklepu.  Nie rozumiem jak może być wporzadku Skoro dwie wymiany miały miejsce z powodu takich samych defektów i kolejne moje zgłoszenie opiewało również na ten sam temat oraz dodatkowo ten klej. Pamiętam słowa technika który za każdym razem się śmiał po wymianie , że " no moim zdaniem jest gorzej niż w poprzedniej.  Ponadto jak rozmawiałem z nim po.drugiej wymianie i wysłałem zdjęciu defektu z postaci kleju to przed oficjalnym zgłoszeniem stwierdzi , że " no teraz prócz dse jeszcze ten klej to będzie podstawa do wymiany. Gdy zgłoszenie poszło i przyjechał bardzo niezadowolony stwierdził,  że na zdjęciu wyglądało gorzej i ten klej jak i dse nie wpływa na jakość obrazu.  Serwis który to robił,  odesłał mnie do samsunga aby pisać odwołanie a samsung po mailowym zgłoszeniu stwierdza że skoro serwis wydał teraz pozytywna opinie to tak musi być. Jedynie listownie powiedzieli że mogę wysłać takie odwołanie 

20210304_175959.jpg

20210314_192351.jpg

20210306_181710_resize_63.jpg

20210314_192405.jpg

20210307_155241.jpg

0 Like
3 Odpowiedzi
Mariusz1992
Voyager
Opcje
masakra 😕😕😕😕
Teth
Navigator
Opcje
Skontaktuj się z Rzecznikiem Praw Konsumenta. Jak zaczniesz robić dym, Samsung sam się z Tobą skontaktuje i wymieni, żeby nie nagłaśniać sprawy. Możesz też odezwać się do paru portali technologicznych i wrzucić też na Wykop. Później prześlij na ich profil na Facebooku, że robisz czarny PR. To powinno przyspieszyć sprawę.
0 Like
amenadiel
Pioneer
Opcje

Po kontakcie z fb samsunga, zgłosił się ponownie serwis,  zabrali telewizor,  usunęli nadmiar kleju i naprawa wykonana i tyle ...