27-03-2021 06:46 PM
Witam. Dwa razy miałem wymieniona matrycę z powodu DSE . Raz jako gwarancja , drugi raz jako rękojmia przez sklep. W dwóch przypadkach wymienili matrycę.na nową. W drugiej matrycy są te same defekty DSE co wcześniej oraz defekt wystającego kleju z pod matrycy. Po zgłoszeniu faktu jako druga rękojmia, przybył technik i stwierdził że teraz już jest wszystko wporzadku i taka opinie wydali dla sklepu. Nie rozumiem jak może być wporzadku Skoro dwie wymiany miały miejsce z powodu takich samych defektów i kolejne moje zgłoszenie opiewało również na ten sam temat oraz dodatkowo ten klej. Pamiętam słowa technika który za każdym razem się śmiał po wymianie , że " no moim zdaniem jest gorzej niż w poprzedniej. Ponadto jak rozmawiałem z nim po.drugiej wymianie i wysłałem zdjęciu defektu z postaci kleju to przed oficjalnym zgłoszeniem stwierdzi , że " no teraz prócz dse jeszcze ten klej to będzie podstawa do wymiany. Gdy zgłoszenie poszło i przyjechał bardzo niezadowolony stwierdził, że na zdjęciu wyglądało gorzej i ten klej jak i dse nie wpływa na jakość obrazu. Serwis który to robił, odesłał mnie do samsunga aby pisać odwołanie a samsung po mailowym zgłoszeniu stwierdza że skoro serwis wydał teraz pozytywna opinie to tak musi być. Jedynie listownie powiedzieli że mogę wysłać takie odwołanie
27-03-2021 11:43 PM
29-03-2021 08:42 AM — edytowano 29-03-2021 08:44 AM
16-04-2021 05:04 PM
Po kontakcie z fb samsunga, zgłosił się ponownie serwis, zabrali telewizor, usunęli nadmiar kleju i naprawa wykonana i tyle ...