Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Przeglądarka nie łączy z horizon tv

(Temat utworzony: 20-01-2021 08:32 PM)
1177 Wyświetlenia
kopax1
Apprentice
Opcje

Cześć. Gdy wchodzę przez przeglądarkę na horizon tv, (telewizor  Ue40nu7112k) pojawia się komunikat "jesteś odłączony od sieci". Z siecią wszystko w porządku, wszystkie inne strony się ładują. Usunąłem historię, usunąłem dane przeglądania, zresetowałem ustawienia (w zakładce ogólne ustawienia przeglądarki). Wyłączyłem  TV z gniazdka. Nadal pojawia się komunikat o odłączeniu od sieci. Co robić? Z góry dzięki za pomoc 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kopax1
Apprentice
Opcje

Dziś bez resetowania czegokolwiek strona się wczytała :smiling-face: Dziękuję wszystkim za poświęcony czas

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
7 Odpowiedzi
BasiaW
Navigator
Opcje

Hej @kopax1,

Zgodnie z stroną:

https://pytania.upc.pl/?q=fact_1006968

Przeglądarka na Tv nie jest wspierana przez tą stronę. Horizon.tv działa tylko na komputerach i urządzeniach mobilnych.

kopax1
Apprentice
Opcje

Dotychczas działało. Od ponad roku oglądam horizon w ten sposób. Ostatni raz w weekend 

0 Like
pyoter
Navigator
Opcje

@kopax1  napisał(a):

Dotychczas działało. Od ponad roku oglądam horizon w ten sposób. Ostatni raz w weekend 

Najwyraźniej twórca strony coś na niej zmienił i teraz już nie działa 🙂

0 Like
kopax1
Apprentice
Opcje

Hmm, na to wygląda 😞

0 Like
Buba67
Helping Hand
Opcje

@kopax1 @BasiaW @pyoter  na modelu Qled z 2020 strona wczytuje się normalnie. Nie mam możliwości sprawdzenia czy funkcjonuje odtwarzanie bo nie mam UPC. Ale może ktoś sprawdzić kto ma dostęp. 

BasiaW
Navigator
Opcje

Udało mi się sprawdzić na N serii 7. Strona się wczytała. Niestety nie mam UPC aby sprawdzić czy materiały się odtwarzają. 

@kopax1 próbowałeś resetować smart hub?

Rozwiązanie
kopax1
Apprentice
Opcje

Dziś bez resetowania czegokolwiek strona się wczytała :smiling-face: Dziękuję wszystkim za poświęcony czas

0 Like