Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wyborem telewizora

(Temat utworzony: 18-05-2019 11:36 AM)
1706 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Witam planuję zakup telewizora i mam problem z wyborem ,ponieważ zastanawiam się nad serią. 43NU i jest kilka wersji tego modelu i chciałbym dowiedzieć się czym się one różnią i ,który będzie dla mnie najlepszy ?Telewizor będzie służył mi do ogładania telewizji,filmów i seriali z internetu,do aplikacji typu player i do grania na konsoli xbox one  xboxa mam tego pierwszego bez s i x .Głównie zależy mi na jakośći obrazu i na niskim input lag.Zastanawiam się nad tv : UE43NU7092 UE43NU7192 UE43NU7122 UENU7022 

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Tego  UE43RU7442 nigdzie nie widze w polsce nawet na stronie euro

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User  Mój błąd chodzi mi o UE43RU7472U https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/samsung-ue43ru7472u.bhtml a jestem uczulony na jakość obrazu jakiś czas pracowałem w serwisie Samsunga ( 11 lat) 

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Co myślisz o tym modelu 

UE43MU6102 czy opłaca się kupić model z 2017roku?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Ten model ma panel IPS,VA i Direct Led plus Divix średnio wygląda czerń.

@Anonymous User  Znalazłem coś takiego input lag http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/input-lag-w-telewizorach.html

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Mam ograniczony budżet 1700zł i niestety nie mogę sobie pozwolić na te modele które mi podałeś.Który według ciebie tv do 1700zł byłby najlepszy?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Do takiej kwoty ciężko będzie coś znaleść jak sam widzisz bardzo dobrze wypadają dwie firmy LG i Samsung. Jeszcze trzeba sobie zadać pytanie która firma ma lepszy serwis ? Oczywiście że Samsung.

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Czyli nie warto brać samsunga ue43nu7022 7092 7122 7192 i tego mu6102?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User  Jeśli jest dostępny sprzedaży to tak:smiling-face: Ten jest w sieci Euro agd za nie całe 1400 zł UE43MU6172

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Ten tv jest nie dostępny w sprzedaży w euro przez internet i też nie jest dostępny w sklepach w Łodzi?

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

bez znaku zapytania wcisnął się niechcący 

0 Like