Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem z wyborem telewizora

(Topic created on: 18-05-2019 11:36 AM)
1693 Views
Anonymous User
Not applicable
Options

Witam planuję zakup telewizora i mam problem z wyborem ,ponieważ zastanawiam się nad serią. 43NU i jest kilka wersji tego modelu i chciałbym dowiedzieć się czym się one różnią i ,który będzie dla mnie najlepszy ?Telewizor będzie służył mi do ogładania telewizji,filmów i seriali z internetu,do aplikacji typu player i do grania na konsoli xbox one  xboxa mam tego pierwszego bez s i x .Głównie zależy mi na jakośći obrazu i na niskim input lag.Zastanawiam się nad tv : UE43NU7092 UE43NU7192 UE43NU7122 UENU7022 

0 Likes
37 REPLIES 37
Anonymous User
Not applicable
Options

Chciałbym też dowiedzieć się jaki w tych telewizorach jest typ matrycy czy jest to ips lub va czy też jeszcze jakiś inny typ ile jest hz 60 ,120 czy więcej i też jest to rgb czy rgbw?

0 Likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Options

@Anonymous User  Jeśli juz ma być do grania to taki UE43NU7402U  https://www.samsung.com/pl/tvs/uhdtv-nu7402/UE43NU7402UXXH/#specs

A może nowy model na rok 2019 UE43RU7472U

https://www.samsung.com/pl/tvs/uhdtv-ru7472/UE43RU7472UXXH/#specs

0 Likes
Anonymous User
Not applicable
Options

Dlaczego według ciebie warto kupić jeden z tych modeli?czytałem o nich opinię i za dobre nie są

0 Likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Options

@Anonymous User  Najlepiej będzie jak udasz się jakiegoś sklepu i tam  przetestujesz. Co matryc to raczej się nie dowiesz jakie są. W testach TV pod konsole są dwa modele NU7092 lub NU7402 do kwoty 2tys.

0 Likes
Anonymous User
Not applicable
Options

To w takim razie nadal mam problem w sklepie nie potestuje bo z tego co wiem to sklepy ustawiają pod siebie tv żebyś kupił a po zakupie może się okazać zupełnie iinaczej 

0 Likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Options

Można zakupić przez internet i wtedy masz 14 dni na zwrot bez podawania przyczyny 

0 Likes
Anonymous User
Not applicable
Options

Jeśli podajesz mi te modele ze względu na sam opis to niestety mi nie pomogłeś i też nie uzasadniasz dlaczego taki a nie inny gdybym patrzył tylko na sam opis to bym kupił ale wiem że czasami nie jest tak fajnie jak na papierze

0 Likes
Anonymous User
Not applicable
Options

Myślałem nad zwrotem ale chyba muszę zwrócić nie ruszany więc też mam problem

0 Likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Options

Sam wybór TV nie jest taki prosty nikt tu nie będzie brał odpowiedzialności za polecenie urządzenia.

@Anonymous User  Wielekrotnie kupowałem sprzęt przez internet i nie było żadnego problemu ze zwrotem.

0 Likes